Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, după ce l-a învins din nou pe Dan Petrescu: ”Acesta este sportul: întotdeauna este unul fericit şi altul dezamăgit”

Gică Hagi, după ce l-a învins din nou pe Dan Petrescu: ”Acesta este sportul: întotdeauna este unul fericit şi altul dezamăgit”

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj a fost învinsă de Farul Constanţa, scor 1-2 (1-1), duminică seară, în Gruia, în ultima etapă a play-off-ului din Superligă.

Golurile constănţenilor au fost marcate de către Louis Munteanu (min. 42 şi 62 pen), în timp ce golul clujenilor a fost marcat de către Daniel Bîrligea.

  • Acelaşi Louis Munteanu a ratat şi o lovitură de la 11 metri, în minutul 45.

Gică Hagi, după victoria cu CFR Cluj: ”Aşa e sportul”

Antrenorul celor de la Farul, Gică Hagi, a salutat încă o dată sezonul fantastic pe care elevii săi l-au avut, încununat de această victorie frumoasă din Gruia.

Acesta este sportul. Întotdeauna unul este dezamăgit şi unul este fericit. Fiecare vrea să câştige. Asta e. Am făcut un an fantastic şi suntem fericiţi. Aşa e sportul. Aşa se câştigă un respect.

Ne-am văzut de drumul nostru, de obiectivele noastre. Ne-am depăşit aşteptările.Am avut un sezon incredibil, cum nimeni nu credea.

Şi meciul acesta, la care am avut şansa, am avut noroc. Când e drumul bun, e bun. A fost un an bun pentru noi.

La noi avem cinci ani, cu încă cinci ani. Dacă am purtat 10-le, facem lucruri pe 10 ani. Primii 5 ani să ne consolidăm printre cele mai puternice.echipe din România.

Dup-aia să vedem şi în Europa. Din fericire, am accelerat putin procesul, dar o să încercăm să facem o echipă bună. Lotul trebuie mărit, pentru că vom juca din trei în trei zile.

Noi întotdeauna avem asta şi vom face asta. Vom vedea. Absolut. Când eşti campion, creşte cota. Toată lumea . Niciodată să nu ne slăbim, să fim mai buni. Eu cred că loturile au fost foarte bune. S-a dovedit că jocul colectiv câştigă trofee.

Am făcut un joc complet. Acolo mă gândesc de după petrecerea avută. Trebuie să avem noroc, inspiraţie în alegeri, sperăm să facem treabă bună”, a declarat Gică Hagi, la finalul partidei cu CFR Cluj.

VIDEO: Rezumat CFR Cluj - Farul 1-2

Afla mai multe despre: dan petrescugica hagicfr cluj - farul 

viewscnt
Articole similare