Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, după Farul - Rapid 0-0: ”Am învins, dar nu s-a pus golul! De ce nu a închis ochii ca în meciul cu Hermannstadt?”

Gică Hagi, după Farul - Rapid 0-0: ”Am învins, dar nu s-a pus golul! De ce nu a închis ochii ca în meciul cu Hermannstadt?”

Fotbal

Comentarii

Farul Constanţa şi Rapid Bucureşti au terminat la egalitate, scor 0-0, miercuri, într-o partidă din etapa a 21-a din Superligă.

În urma acestui rezultat, Farul Constanţa a urcat pe locul 5, cu 30 de puncte, în timp ce Rapid a urcat pe locul 3, cu 33 de puncte.

Gică Hagi a tunat după meci: ”Noi am învins, numai că nu s-a pus golul”

Constănţenii au avut trei goluri anulate în această partidă. Reluările au arătat că deciziile au fost cele corecte, în pofida faptului că Gică Hagi a reclamat faptul că echipa sa a fost ”ciupită” în acest duel.

De asemenea, Gică Hagi s-a enervat pentru faptul că, în urmă cu câteva runde, în remiza cu Hermanndstat, nu s-a întors o fază din care echipa sa a luat gol, iar acum, contra Rapidului, centralul Marcel Bârsan a întors faza cu VAR şi a anulat golul.

”Regele” nu înţelege de unii arbitri iau deciziile cu unităţi diferite de măsură, dar mai mereu împotriva Farului din Constanţa.

A fost un meci frumos, ambiţii multe, fiecare a vrut să câştige. Cred că meritam să luăm cele trei puncte, dar asta e, am marcat de trei ori.

Conducerea mi-a spus că nu s-a dat nicio reluare de la golul doi la televizor. Eu cred că e gol valabil. Am şi eu o conducere şi sunt foşti fotbalişti. Au zis că nu s-a dat la TV nicio reluare. Acum o lună, Farul a luat gol în ultimul minut. Când noi am avut fault, nu s-a întors, a recuperat adversarul mingea, ne-a dat gol, iar eu am întrebat arbitrul de ce nu s-a întors faza.

Mi-a dat roşu şi toţi mă criticau ’Ce vede Hagi, de ce să întoarcă faza?’ Acum de ce o întoarceţi? Cu Steaua (n.r. FCSB) s-a întors, acum s-a întors, de ce s-a întors? E normal aşa? Cum bat câmpii când e normal? Am văzut o sută de mii de goluri. Dacă e fault, întorci faza. De ce nu a închis ochii cum a făcut şi data trecută? Am pierdut două puncte atunci. Alţii câştigă cu gol care nu e valabil. Mie nu mi se dă. Sunt puncte importante, băieţii ăştia au alergat, au muncit, au jucat fotbal şi trebuia să câştige.

Asta am vrut să zic, în rest, sunt sărbătorile. I-am felicitat pe toţi, chiar dacă au fost şi momente mai puţin bune, dar s-a muncit bine un an. Toată lumea merită felicitări. Meritam victoria fără doar şi poate, dar mergem înainte. Sărbători fericite tuturor. Trebuie să ne odihnim pentru ca apoi să muncim în continuare.

Noi am învins, dar nu s-a dat golul. Nu a fost ofsaid, mâna adversarului era în faţă. Venim şi noi mâine cu o fază, dar degeaba mai venim dacă în partea cealaltă s-a câştigat. Nu pot să comentez, eu am luat roşu. Când m-am dus şi am avut bun simţ şi am întrebat ’De ce nu ai întors faza să dai fault?’ Roşu! Ce poţi să faci? Sunt lucruri bune şi mai puţin bune. Ne convine, nu ne convine, trebuie să mergem înainte”, a declarat Gică Hagi, la finalul meciului cu Rapid.

 

Afla mai multe despre: gica hagimarcel barsanfarul-rapid 

viewscnt
Articole similare