Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, fericit după victoria răsunătoare cu FCSB! Jucătorul pe care l-a lăudat: ”A fost cel mai bun de pe teren!”

Gică Hagi, fericit după victoria răsunătoare cu FCSB! Jucătorul pe care l-a lăudat: ”A fost cel mai bun de pe teren!”

Farul Constanța

Comentarii

Echipa Farul Constanţa a învins duminică, în deplasare, scor 3-2, formaţia FCSB, după un meci în care gazdele au condus până în minutul 90+4 cu 2-1. Constănţenii au înscris golurile victoriei în numai două minute.

Gheorghe Hagi, managerul echipei Farul Constanţa, a spus că e una din cele mai frumoase zile din viaţa sa, după o asemenea victorie obţinută în faţa unei echipe care a dominat meciul de pe Arena Naţională.

”O zi frumoasă din viaţa mea, mă bucur că am reuşit să câştigăm pentru că eu cred că Steaua, FCSB ne-a dominat, mai ales în prima repriză. Au jucat mai bine decât noi.

Am încercat să ne facem jocul nostru la început. Mă bucur mult că ei au crezut până la final şi am câştigat. Se poate orice, numai să crezi.

Ştiam că Borza e în formă bună şi de asta am vrut să-i dau şi lui mai multe minute, pentru că de fiecare dată când a intrat de pe bancă a făcut-o foarte bine.

La Farul trebuie să construim o mentalitate de învingător. Ne lipseşte acest lucru, nu putem să-l avem de la început, dar ne străduim să-l construim în timp.

Alibec - fantastic. A fost cel mai bun de pe teren. A făcut diferenţa. Când el joacă bine, jucăm şi noi bine. E mai mult decât un jucător. Avem nevoie de el”, a spus Gică Hagi, la finalul meciului cu FCSB.

Farul a învins pe FCSB cu două goluri înscrise în prelungiri, scor 3-2, după ce în minutul 90+4 era 2-1 pentru bucureşteni

În derbiul de pe Arena Naţională, bucureştenii au deschis scorul în minutul 47, prin Cordea, care a fructificat pasa lui Florinel Coman. Farul a egalat în minutul 56, dintr-o lovitură liberă executată de Alibec. 

După numai două minute, arbitrul Horaţiu Feşnic a cordat penalti la duelul dintre Cordea şi M. Popescu, iar Compagno a transformat, aducându-le în avantaj pe gazde.

În minutul 71 Octavian Popescu a înscris, dar golul a fost anulat după consultarea VAR, din cauza unei poziţii de ofsaid. În minutul 90 Dawa a fost eliminat pentru fault din poziţie de ultim apărător şi meciul s-a schimbat total. Constănţenii au înscris de două ori în numai două minute, prin autogolul lui Omrani şi prin şutul lui Borza, în minutele 90+4 şi 90+6, iar Farul a revenit pe primul loc în clasament.

Afla mai multe despre: farul-fcsb-superligă 

viewscnt
Articole similare