Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, furios pe arbitraj după meciul cu FCSB: ”Toată ţara a văzut! Nu se poate aşa ceva...”

Gică Hagi, furios pe arbitraj după meciul cu FCSB: ”Toată ţara a văzut! Nu se poate aşa ceva...”

Superliga

Comentarii

FCSB a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Farul Constanţa, în ultimul meci al etapei I a play-off-ului Ligii 1.

Gică Hagi, furios pe arbitraj după meciul cu FCSB: ”Toată ţara a văzut! Nu se poate aşa ceva...” 

La oaspeţi, Dussaut a primit două galbene în acelaşi timp. El a comis un prim fault asupa lui Tănase, arbitrul a lăsat avantaj şi francezul l-a faultat şi pe Octavian Popescu. Centralul Rusandu a oprit jocul, i-a artătat de două ori cartonaşul galben fotbalistului echipei Farul şi l-a eliminat, în minutul 78, la scorul de 1-0.

Gică Hagi, antrenorul Farului, a analizat înfrângerea cu FCSB.

„Gustul amar a început de la penalty-ul nedat. E incredibil. Nu am crezut că pot să văd aşa ceva pe terenul de fotbal. Din păcate, un meci echilibrat, ambele echipe au încercat, un meci cu intensitate, dar un singur om a făcut astăzi diferenţa. Din primul până în ultimul minut. E foarte greu să mai înţeleg ce înseamnă fotbalul. 

E incredibil, incredibil! Inadmisibil, nu pot să înţeleg aşa ceva. Aşa ceva?! E pur şi simplu... Nu mai am cuvinte! Arbitrul nu a văzut nimic pentru noi. În partea cealaltă, tot. A fost un singur protagonist, 100%, el a făcut diferenţa. Fotbalul e făcut din mici detalii, iar în seara asta lucrurile sunt clare pentru toţi”, a spus Gică Hagi.

„Toată ţara a văzut asta, nu mai sunt dubii! Asemenea lucruri nu mai sunt de discutat. Nu pot să tac din gură în astfel de situaţii! E inadmisibil. Nu ştiu ce urmează acum, vom vedea. E greu. Să nu vă faceţi că nu aţi văzut. Toată lumea a văzut! E prea mult. Seară bună!”, a conchis Hagi.

Au evoluat următoarele echipe:

FCSB: Târnovanu - Creţu, I. Cristea, Miron, Radunovici - Olaru (Ovidiu Popescu '80), Edjouma (Şut '76), Tănase - Cordea (V. Gheorghe '46), Mamut (Fl. Coman '46), Octavian Popescu (Oaidă '87). Antrenor Toni Petrea;

Farul: Aioani - Boboc, Larie, Mladen, De Nooijer - Grameni (Purece '67), Artean, Radaslavescu (Sîrbu '84) - R. Moldoveanu (Ad. Petre '67), Betancor (Sali '84), Ciobanu (Dussaut '46). Antrenor Gheorghe Hagi.

Afla mai multe despre: fcsbfarulgică hagi 

viewscnt
Articole similare