Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi îl poate pierde pe Denis Alibec. ”Au venit oferte de transfer!”

Gică Hagi îl poate pierde pe Denis Alibec. ”Au venit oferte de transfer!”

Fotbal

Comentarii

Farul Constanţa o întâlneşte pe OSK Sepsi Sfântu Gheorghe, sâmbătă, 8 iulie, de la ora 20:00, pe arena ”Ilie Oană” din Ploieşti, cu trofeul Supercupei României pe masă.

  • Partida dintre Farul şi Sepsi va fi transmisă ÎN DIRECT pe Orange Sport 1, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

Farul l-ar putea pierde pe Denis Alibec

Fotbalistul echipei Farul Constanţa, Denis Alibec, a declarat, vineri seara, într-o conferinţa de presă, că formaţia sa va demonstra şi în Supercupa României cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe că este cea mai bună din România, la fel ca în sezonul trecut al Superligii.

"Suntem pregătiţi pentru acest trofeu, pentru înfruntarea cu Sepsi şi sperăm să facem un meci cât mai bun. Suntem foarte încrezători după ce sezonul trecut am reuşit să câştigăm titlul, am demonstrat că suntem cei mai buni din România şi sperăm să o facem în continuare.

Toţi suntem pregătiţi de luptă. Noi sperăm să câştigăm în 90 de minute, nu avem nevoie să jucăm 120 de minute. Cei de la Sepsi nu sunt favoriţi, iar lucrul acesta o să îi ajute un pic. Dar noi suntem pregătiţi pentru ei, mâine vom demonstra încă o dată că suntem cei mai buni. Cel mai frumos lucru e să ridici trofeul", a spus el.

"Sepsi este o echipă foarte bună, a arătat asta şi în campionat. Noi am avut meciuri grele cu Sepsi. Mâine cine va fi mai în formă va câştiga. Vrem să câştigăm Supercupa pentru noi, pentru Constanţa şi pentru a ne da încredere înaintea meciului din Champions League. Pentru noi urmează nişte luni grele, pentru că vom juca pe două fronturi, campionat şi cupe europene, dar cred că ne vom descurca", a adăugat Denis Alibec.

Atacantul a dezvăluit că are oferte de transfer, dar a subliniat că deocamdată nu se gândeşte la plecarea de la Farul Constanţa. Cel mai probabil, totul depinde de parcursul european al formaţiei de la malul mării.

"Au venit oferte de transfer, dar am avut o discuţie cu domnul Hagi şi vom vedea pe parcurs ce va fi. Eu mă concentrez pe ce am de făcut aici, la Farul.

Mi-am dorit să vin aici, cred că s-a văzut asta în determinarea pe care am avut-o sezonul trecut. Deocamdată nu m-am gândit la plecare, vom vedea ce va fi. Sper să fac alegerea potrivită", a explicat Alibec.

Afla mai multe despre: denis alibecgica hagi,  

viewscnt
Articole similare