You are here:

Gică Hagi, impresionat de un fotbalist de la Farul: „Poate să fie o surpriză foarte bună anul ăsta”

Gică Hagi, impresionat de un fotbalist de la Farul: „Poate să fie o surpriză foarte bună anul ăsta”

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi a avut doar cuvinte de laudă pentru Narek Grigoryan.

Gică Hagi a lăudat un fotbalist de la Farul Constanţa

Antrenorul şi patronul echipei Farul Constanţa, Gică Hagi, este cunoscut pentru ochiul său format atunci când vine vorba de descoperirea şi promovarea tinerelor talente. Recent, „Regele” şi-a exprimat aprecierea faţă de unul dintre noii săi jucători, Narek Grigoryan, care pare să fi intrat deja în graţiile lui Hagi după doar câteva luni petrecute la echipă.

Într-o conferinţă de presă, Hagi a declarat că armenul Narek Grigoryan este o adevărată revelaţie şi ar putea deveni una dintre surprizele plăcute ale sezonului.

„Noutatea este Narek Grigoryan care arată foarte bine. Pe ceilalţi îi ştiam, îi cunoşteam. Narek arată foarte bine şi era normal să arate foarte bine. Deja s-a adaptat, a trecut acea perioadă de adaptare care a fost. El poate să fie o surpriză foarte bună anul ăsta”, a spus Hagi.

Grigoryan, un tânăr fotbalist de 22 de ani, a venit la Farul cu ambiţii mari şi cu dorinţa de a se impune în prima ligă românească. Deşi s-a alăturat echipei într-o perioadă în care concurenţa pentru un loc în primul 11 este acerbă, Hagi este convins că Narek are potenţialul să devină un jucător-cheie pentru Farul în acest sezon.

Acest tip de declaraţii din partea lui Gică Hagi arată încă o dată cât de mult încredere are în capacitatea sa de a descoperi talente şi de a le şlefui până la atingerea performanţelor dorite. Rămâne de văzut cum se va descurca Narek Grigoryan pe teren şi dacă va reuşi să confirme aşteptările impuse de antrenorul său.

Farul Constanţa continuă să fie una dintre echipele care mizează pe tineri şi pe dezvoltarea acestora, iar sub îndrumarea lui Gică Hagi, clubul rămâne un loc de lansare pentru jucători promiţători.

Afla mai multe despre: farulgica hagisuperliga 

viewscnt
Articole similare