Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, în culmea fericirii după victoria cu FC Voluntari: ”Sper să facem stadionul. Vrem să ne batem la titlu!”

Gică Hagi, în culmea fericirii după victoria cu FC Voluntari: ”Sper să facem stadionul. Vrem să ne batem la titlu!”

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a învins, luni seara, cu scorul de 2-1, formaţia FC Voluntari, într-un meci contând pentru etapa a şasea din Superligă. Farul este lider în clasament, cu 12 puncte şi un gol mai mult marcat decât Rapid, echipa de pe locul secund.

Matricardi a deschis scorul pentru oaspeţi în minutul 24, după o fază la care Florea a şutat la poartă, iar jucătorul argentinian a deviat balonul în plasă.

Egalitatea a fost restabilită de Alibec, cu un şut de la distanţă, în minutul 46. Farul a marcat golul victoriei dintr-un penalti transformat de Larie, în minutul 80.

La finalul meciului, Gică Hagi a oferit mai multe declaraţii. El susţine că Farul are cea mai bună academie din ţară. De asemenea, el susţine că la Constanţa trebuie să se facă stadionul pentru a veni oamenii să susţină echipa. Hagi vrea ca echipa lui să lupte pentru titlu. 

”Sper să facem stadionul. Vrem să ne batem la titlu!”

”Clubul nostru nu are bani. Nu uitaţi asta. Toţi din România trebuie să ştie. Noi trebuie să luăm jucători care nu sunt în cea mai mare formă. Nu avem bani. E fundamental. Fără asta... Eu decid, nu e nevoia lor. 

E o provocare pentru noi, au arătat ca sunt foarte buni, au fost cei mai buni, sunt campioni, au în sânge asta. Eu trebuie să îi pun din punct de vedere fizic şi mental. Pentru că trebuie să se adapteze la jocul nostru.

Am încredere în potenţialul nostru, cred că arătăm bine. Am văzut că nu spuneţi că am jucat cu fotbalişti născuţi în 2003, 2004, 2005, dar e normal la Hagi. Avem cea mai bună academie din ţară. Orice copil bun pleacă, aşa trebuie să se întâmple, dar nu răspund eu pentru ce se întâmplă apoi. La Constanţa e un proiect frumos, care are finalitate. Ei trebuie să plece, după nu răspund eu ce se întâmplă după. 

Când se întorc la mine, devin iar cei mai buni. Chiar ştim să îi aducem pe drumul care trebuie. Suntem la începutul proiectului, sper ca toată lumea să vină. Sper să vină stadionul. Să ajungem să ne batem la titlul. 

Programul lui de recuperare. Sunt multe. Se antrenează la echipa lui. Încearcă să se recupereze. Are răbdare, pentru că e controlat de doctori. Sperăm cât mai repede să revină. Nu se poate estima perioada. El e acolo. Nu există o dată când va reveni. Depinde corpul lui cum va reacţiona”, a spus Gică Hagi, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: hagi-voluntari-farul constanţa 

viewscnt
Articole similare