Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, în pragul unei crize de nervi! Arbitrul nu a tolerat scăparea ”Regelui”

Gică Hagi, în pragul unei crize de nervi! Arbitrul nu a tolerat scăparea ”Regelui”galerie foto
Comentarii

Gică Hagi şi-a pierdut cumpătul pe bancă, joi seară, la partida dintre Farul şi Urartu, din turul doi preliminar al Conference League, în manşa tur, de la Ovidiu.

”Marinarii” au făcut o primă jumătate de repriză extrem de slabă, care nu aduce cu nimic aminte de formaţia care spulbera totul în fotbalul românesc, în sezonul trecut.

Gică Hagi a primit cartonaşul galben

În primul rând, trupei lui Gică Hagi îi lipseşte forţa de a face pressing, precum în ediţia trecută de campionat. În acelaşi timp, pare a fi vorba de agresivitate şi de rezistenţă.

Faptul că aceste lucruri lipsesc, permit formaţiilor adverse să combine cu uşurinţă. Aşa s-a întâmplat şi în cazul armenilor de la Urartu.

În meciul de Ovidiu, în minutul 28, scos din sărite de lipsa de reacţie a elevilor săi, Gică Hagi a şutat violent cu piciorul într-o minge care se îndrepta către el.

Imediat, arbitrul de rezervă i-a semnalat ieşirea centralului, iar acesta a venit şi i-a acordat ”Regelui” cartonaşul galben.

Centralul Martin Dohal nu a dorit să asculte explicaţiile lui Gică Hagi şi şi-a menţinut decizia: cartonaş galben.

Reluările l-au arătat pe Gică Hagi strigând cu putere către elevii săi: ”Pressing, pressing!

Golul de 2-1 marcat de Urartu l-a ”împietrit” pe Gică Hagi. Acesta nu a mai putut să reacţioneze în faţa greşelii evidente a lui Aioani, care a boxat mingea în propria poartă.

Afla mai multe despre: gica hagiurartu 

viewscnt
Articole similare