Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, înaintea lui Gigi Becali pe stadionul Ghencea? ”L-am adus aici de câteva ori. I-a plăcut!”

Gică Hagi, înaintea lui Gigi Becali pe stadionul Ghencea? ”L-am adus aici de câteva ori. I-a plăcut!”

Fotbal

Comentarii

Farul Constanţa este la o victorie distanţă de titlul de campioană şi are asigurată prezenţa în viitoarea ediţie a cupelor europene. Fie în preliminariile Ligii Campionilor, fie în preliminariile din Conference League.

Dacă va reuşi să se califice în grupele uneia dintre cele trei competiţii europene (se adaugă şi posibilitatea Europa League, prin eliminarea din Liga Campionilor), Gică Hagi va trebui să schimbe arena pe care îşi va disputa meciurile de acasă.

Gică Hagi revine în Ghencea?

Arena din Ovidiu nu este omologată pentru astfel de meciuri, deoarece este mult prea mică - 4.500 de locuri, iar standardele nu sunt unele de cel mai înalt nivel.

Nici din punct de vedere financiar nu i-ar avantaja pe constănţeni. S-ar vinde prea repede biletele, iar încasările se vor bloca, inevitabil, la un anumit nivel.

Aşadar, cum Constanţa încă nu beneficiază de un stadion ultramodern, cel mai probabil ”Regele” îşi va îndrepta atenţia către Capitală.

În discuţie ar putea intra stadioanele Steaua, Rapid, Arcul de Triumf sau Arena Naţională. Cel din urmă este mult prea mare, iar chiria este una pe măsură. 

La Rapid sunt şanse mici să existe înţelegere, într-un sezon în care se doreşte titlul, aşa că mai rămân două variante drept favorite: Steaua şi Arcul de Triumf, cu un mare plus pentru arena din Ghencea.

Adrian Cefalan, despre Gică Hagi: ”L-am adus şi pe el aici de câteva ori. I-a plăcut

În urmă cu câţiva ani, Adrian Cefalan, directorul Companiei Naţionale de Investiţii (CNI), a povestit că Gică Hagi făcuse câteva vizite în Ghencea şi era foarte încântat de noua arenă.

În plus, este stadionul pe care a scris istoria la jucători, iar Adrian Cefalan paria că Gică Hagi s-ar simţi excelent aici, în postura de antrenor. Să-şi fi schimbat ”Regele” preferinţele între timp? Greu de crezut.

L-am adus şi pe el aici de câteva ori. I-a plăcut. Acum i-am zis să vină şi el aici (n.r. - cu echipa de atunci, Viitorul), că nu cred că nu o să fie bine primit.

Oricum, dacă se duce în cupele europene, la Viitorul n-are voie (n.r. - pe stadionul din Ovidiu) şi atunci prima opţiune este Steaua, unde va fi foarte bine primit”, declara Adrian Cefalan, în urmă cu mai bine de doi ani, pentru Naţiunea Stelistă.

Aşadar, nu ar fi nicio surpriză dacă Gică Hagi va alege să joace cu Farul în Ghencea, în cazul unei calificări în grupele europene. Asta, bineînţeles, dacă va găsi înţelegere în cadrul Clubului Sportiv al Armatei.

Afla mai multe despre: gica hagigigi becalighencea 

viewscnt
Articole similare