Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, interviu de colecţie la Orange Sport 1, vineri, 30 septembrie, de la 18:30

Gică Hagi, interviu de colecţie la Orange Sport 1, vineri, 30 septembrie, de la 18:30

Fotbal intern

Comentarii

Interviu de colecţie, vineri, 30 septembrie, în direct la Orange Sport 1, de la ora 18:30, cu Gică Hagi.

Silviu Tudor Samuilă îl are 1 la 1 pe Gică Hagi, "Regele" fotbalului românesc, într-un interviu-eveniment, în care vor fi abordate mai multe subiecte interesante.

Gică Hagi, interviu de colecţie, de la 18:30, în direct la Orange Sport 1!

Vineri, 30 septembrie, de la ora 18:30, Orange Sport 1 prezintă un interviu de colecţie cu Gică Hagi, realizat de Silviu Tudor Samuilă, în care "Regele" vorbeşte despre momentul groaznic în care a ajuns naţionala României şi aduce aminte că Mihai Stoichiţă a spus că nu e nevoie de reconstrucţie la echipa naţională, dar se pare că acum oficialii FRF au ajuns la vorbele sale.

A povestit, din nou, despre negocierile cu FRF şi refuzul de a prelua naţionala, dar spune că vrea să-şi cedeze acţiunile de la Farul pentru a conduce naţionala României într-o zi.

De asemenea, Hagi discută despre revenirea lui Ianis pe teren, după accidentare, vorbeşte despre căderea lui Tavi Popescu şi a găsit o altă "perlă" la FCSB, care e o ameninţare pentru Răzvan Marin şi Alexandru Cicâldău la echipa naţională a României.

Toate acestea, dar nu numai, în interviul realizat de Silviu Tudor Samuilă cu Gică Hagi, vineri, 30 septembrie, la Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: gica hagiinterviuorange sport 

viewscnt
Articole similare