adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, întrebat dacă acceptă postul de selecţioner. Ce răspuns a dat când a aflat că o persoană din FRF l-a propus la naţională: "Proiecte sunt peste tot" | EXCLUSIV

Gică Hagi, întrebat dacă acceptă postul de selecţioner. Ce răspuns a dat când a aflat că o persoană din FRF l-a propus la naţională: "Proiecte sunt peste tot" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Marele jucător al naţionalei României, Gică Hagi, nu a dorit să ofere un răspuns concret atunci când a fost întrebat dacă ar accepta postul de selecţioner al primei reprezentative.

Ce spune Gică Hagi despre postul de selecţioner: "Eu sunt în sprijinul fotbalului românesc"

Federaţia Română de Fotbal se vede nevoită să caute un alt selecţioner, dacă Mirel Rădoi, care şi-a anunţat, deja, plecarea de pe bancă, nu se răzgândeşte până pe 30 noiembrie, atunci când îi expiră contractul. Următorul selecţioner al României va fi român, după cum a susţinut Mirel Rădoi, care a ratat calificarea la "barajul" pentru Campionatul Mondial din 2022. 

În cadrul emisiunii Sport Report, Gică Hagi a fost întrebat dacă ar accepta un proiect la naţionala României: "Altă întrebare. Nu... Încă sunt angrenat în fotbalul românesc, am un proiect, dezvolt alt proiect. Eu muncesc, eu mai serviciu, sunt implicat. După, eu doar mi-am spus părerea, ca fost mare jucător, care a jucat pentru România. Da, e foarte simplu să spun că mâine mergem, vreau să mă calific la Europene şi mai trec doi ani... 

Am fost un moment selecţioner, un moment, atât (n.r. - între septembrie 2001 - noiembrie 2001). Cine formează jucători? Cluburile. Se mai dezvoltă şi în străinătate. Totul se formează în timp. Ca să formezi o generaţie, e o muncă grea. Dacă era uşoară, o făceau toţi. 

Eu sunt în sprijinul fotbalului românesc, automat şi al federaţiei, cel mai în ultimii 12 ani. Furnizez cei mai mulţi jucători. Muncesc zilnic, am format, am scos jucători care au venit. Am format. Eu sunt ăla care susţine lucrul ăsta al proiectului. Sunt unul. Cluburile sunt pilonii FRF", a declarat Gică Hagi pentru Telekom Sport. 

Apoi, moderatorul Silviu Tudor Samuilă a susţinut că unul dintre oamenii de la FRF l-a propus pe Gică Hagi pentru postul de selecţioner: "Eu nu ştiu nimic. Eu doar mi-am zis părerea. Nu mi-e uşor, mi-e greu, e un proiect important la Constanţa. Proiecte sunt peste tot acum", a adăugat "Regele".

viewscnt
Articole similare