Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi l-a băgat în şedinţă pe Denis Alibec încă din prima zi: ”Am vorbit cu el şi i-am zis”

Gică Hagi l-a băgat în şedinţă pe Denis Alibec încă din prima zi: ”Am vorbit cu el şi i-am zis”

Farul Constanța

Comentarii

Denis Alibec (31 de ani) a rămas liber de contract după despărţirea de Kayserispor şi a decis să se întoarcă în România la Farul Constanţa.

Gică Hagi l-a băgat în şedinţă pe Denis Alibec încă din prima zi: ”Am vorbit cu el şi i-am zis”

Dorit de Rapid, Alibec a semnat cu Farul Constanţa, echipă la care a crescut cât aceasta încă era separată de Viitorul lui Gică Hagi.

În 2008, în tricoul Farului Constanţa, ”tricolorul” debuta în prima divizie, înainte de a face pasul la Inter Milano, pe când încă era considerat un jucător de mare perspectivă.

Gică Hagi are răbdare cu noile transferuri şi a dezvăluit că a avut o discuţie cu aceştia. 

"Denis, Băluţă, toţi cei care au venit, le trebuie timp să se adapteze. Nu cred că vor juca numele jucătorilor, chiar dacă toţi care au venit au nume destul de mari. Am vorbit cu ei.

Le-am zis: 'Una e numele, dar istoria se scrie pe teren'. Noi trebuie să le dăm timp şi să-i aducem în condiţii fizice, mentale, tehnice foarte bune ca să dea randament cum ne dorim noi. Să nu credeţi că e uşor să joci la Farul. Am vorbit cu ei, sunt deschişi şi sperăm să facem o treabă foarte bună împreună.

Pe toate compartimentele arătăm destul de bine, puternici. Trebuie să demonstrăm. Jucătorii aduşi au nume foarte bun, dar nu sunt la capacitate maximă, nu sunt la ceea ce ne dorim noi. Trebuie să le dăm timpul să se adapteze", a spus Gică Hagi, la conferinţa de presă.

Alibec mai are de primit bani de la Kayserispor 

Denis Alibec a fost legitimat la Kayserispor din octombrie 2020. Mutarea nu a fost de bun augur pentru român, care mai are de primit două milioane de euro de la formaţia turcă.

”Uite la Alibec. Alibec are de luat două milioane de euro. Două milioane. Îi va lua până la urmă”, declara Mihai Stoica, la Orange Sport.

Sâmbătă a avut loc conferinţa de presă premergătoare meciului Farul Constanţa – FC U Craiova din etapa inaugurală a Superligii de fotbal, programat duminică, 17 iulie, de la ora 18,30 pe Stadionul Central al Academiei Hagi de la Ovidiu.

Gică Hagi, antrenorul Farului, a prefaţat duelul cu oltenii şi a dezvăluit proiectul pe care îl are în plan la Constanţa. 

Afla mai multe despre: denis alibecgica hagifarul 

viewscnt
Articole similare