You are here:

Gică Hagi le-a răspuns ultraşilor care s-au "aprins" după ultimele plecări de la Farul: "Ne facem că nu ştim. Trebuie să vindem"

Gică Hagi le-a răspuns ultraşilor care s-au "aprins" după ultimele plecări de la Farul: "Ne facem că nu ştim. Trebuie să vindem"

Farul Constanța

Comentarii

Managerul tehnic şi acţionar minoritar al celor de la Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, le-a oferit un răspuns ultraşilor care au reacţionat după plecările de la echipă din ultima perioadă.

Hagi i-a cedat pe Mihai Popescu şi Constantin Grameni, în ultimele zile ale perioadei de transferuri, în Superliga. Managerul tehnic al clubului a oferit o explicaţie pentru cele două plecări şi le-a reamintit suporterilor de situaţia financiară a clubului constănţean.

Grameni va îmbrăca tricoul celor de la Rapid Bucureşti, în timp ce Mihai Popescu va evolua pentru FCSB. Gheorghe Hagi a încasat peste 500.000 de euro pentru cele două transferuri, alături de mai multe posibile clauze în contractul fostului căpitan al echipei.

Suporterii din Peluza Marină au afişat un mesaj prin care şi-au exprimat nemulţumirea legată de plecările celor doi jucători titulari.

Gheorghe Hagi: "Trebuie să vindem jucători pentru a plăti salarii"

"Vindem tot, fără excepţie/ Semnat: o echipă fără nicio pretenţie!", au afişat suporterii "marinarilor". Hagi nu a stat pe gânduri şi a oferit un răspuns suporterilor care s-au împotrivit politicii clubului constănţean.

"Trebuie să vindem jucători pentru a plăti salariile. Avem 160 de angajaţi, 160 de angajaţi care trebuie plătiţi. Trebuie să fim conştienţi cu toţii că trebuie să vindem.

Ne facem că nu ştim că Farul are deficit de buget mare. Nu e că am avut 10-15 oferte pe jucători şi am ales una nu ştiu care. A fost o singură ofertă şi nu de bani foarte mulţi", a declarat Gheorghe Hagi, la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: farulgheorghe hagiconstantin gramenimihai popescusuperliga 

viewscnt
Articole similare