Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, lovitură după Jocurile Olimpice. Clubul de tradiţie din Spania pregătit să transfere vedeta Farului şi a naţionalei: ultimele informaţii

Gică Hagi, lovitură după Jocurile Olimpice. Clubul de tradiţie din Spania pregătit să transfere vedeta Farului şi a naţionalei: ultimele informaţii

Farul

Comentarii

Jocurile Olimpice de la Tokyo pot reprezenta o rampă de lansare pentru triolorii pe care selecţionerul Mirel Rădoi s-a chinuit să-i urce în avion pentru competiţia din Japonia. Presa din străinătate a inclus un român printre jucătorii care ar trebui urmăriţi, iar fotbalistul lui Gică Hagi ar putea prinde transferul carierei în La Liga, în curând.

Selecţionerul Mirel Rădoi a avut probleme în a convinge cluburile să-i dea jucători pentru lotul olimpic. Pentru Tokyo, antrenorul a fost nevoit să facă mai multe concesii şi să strângă un lot cu multe "plombe". Farul Constanţa a fost printre puţinele cluburi care au afirmat, încă de la început, că vor furniza jucători naţionalei, indiferent de situaţie. Iar Gică Hagi ar putea fi recompensat cu încă un transfer în străinătate. 

Andrei Ciobanu, inclus într-un top select la JO de la Tokyo, poate fi transferat în Spania

Publicaţia franceză Sofoot.com a alcătuit un top al jucătorilor de urmărit la actuala ediţie a Jocurilor Olimpice. Iar jurnaliştii francezi l-au inclus pe listă şi pe mijlocaşul Farului, Andrei Ciobanu, alături de alţi fotbalişti, precum: Ritsu Doan (23 de ani, Japania), Luther Singh (23 de ani, Africa de Sud), Marko Stamenic (19 ani, Noua Zeelandă), Rafa Mir (24 de ani, Spania), Adolfo Gaich (22 de ani, Argentina), Amad Diallo (19 ani, Coasta de Fildeş) şi Niklas Dorsch (23 de ani, Germania). 

Sursa citată a avut cuvinte de laudă la adresa jucătorului român, care a devenit un lider atât în naţionala U21, cât şi în cea olimpică, fiind unul dintre veteranii echipei. De asemenea, francezii au susţinut că echipa de tradiţie din La Liga, Betis Sevilla, s-a interesat de Andrei Ciobanu în ultimele luni. 

"Este organizator la mijlocul terenului şi posedă un şut bun. Ciobanu a luminat la ultimul EURO, din martie, cu tricolorii mici, cu abilităţile sale (întrebaţi Ţările de Jos). Cu această carte de vizită, fotbalistul Farului Constanţa, echipa antrenată de Gică Hagi, poate fi transferat în curînd în Spania, în La Liga (Real Betis s-a interesat de el în ultimele luni). Dar, mai întâi, sunt sferturile de finală şi posibilitatea de a câştiga o medalie olimpică", a scris Sofoot.com. 

Andrei Ciobanu poate fi următorul transfer important făcut de "Rege", după Louis Munteanu, cedat la Fiorentina pentru 1.7 milioane de euro, şi Alexandru Măţan, plecat la Columbus Crew pentru 1.5 milioane de euro. Mijlocaşul central e cotat la 1.5 milioane de euro, a cucerit titlul în Liga 1 cu Viitorul, iar în Liga 1 are 75 de meciuri, 11 goluri şi 5 pase decisive. 

Afla mai multe despre: gica hagiandrei ciobanuandrei ciobanu betis sevillabetisla ligaspania fotbalgica hagi spania 

viewscnt
Articole similare