You are here:

Gică Hagi, mesaj pentru Luis Enrique, după ce fostul său coechipier de la Real Madrid şi-a pierdut fiica de nouă ani: "Să fie puternic"

Gică Hagi, mesaj pentru Luis Enrique, după ce fostul său coechipier de la Real Madrid şi-a pierdut fiica de nouă ani: "Să fie puternic"
Comentarii

Gică Hagi i-a transmis un mesaj fostului său coechipier de la Real Madrid, Luis Enrique, a cărui fiică de nouă ani s-a stins din viaţă la doar nouă ani.

"Să fie puternic. Din păcate, acestea sunt lucrurile grele, dureroase în viaţă. Restul, participăm, ne bucurăm, dar acestea sunt lucrurile grave sau momente dificile în care e foarte greu. Sper ca Luis să aibă puterea să meargă înainte, să îşi amintească pentru că întotdeauna va fi în inima lor şi întotdeauna o s-o pomenească", i-a transmis Gică Hagi fostului său coechipier.

Fostul selecţioner al echipei naţionale a Spaniei, Luis Enrique, a anunţat, joi seară, decesul fiicei sale, Xana, în vârstă de doar nouă ani.

"Fiica noastră, Xana, a murit în această după-amiază la vârsta de 9 ani, după ce a luptat timp de cinci luni intense împotriva unui osteosarcom", se arată într-o scrisoare publicată de Luis Enrique, pe pagina sa de Twitter.

Luis Enrique, în vârstă de 49 de ani, a demisionat la 19 iunie 2019 din funcţia de selecţioner al Spaniei, pentru a fi alături de fiica sa.

Naţionala Spaniei se află în grupa României pentru preliminariile Campionatului European din 2020, cele două reprezentative urmând să se întâlnească joi, 5 septembrie, de la 21:45.

Afla mai multe despre: luis enrique 

viewscnt
Articole similare