Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi negociază încă o plecare! Fotbalistul dorit de FCSB poate juca în străinătate. De unde a venit oferta

Gică Hagi negociază încă o plecare! Fotbalistul dorit de FCSB poate juca în străinătate. De unde a venit oferta

Farul Constanța

Comentarii

Viitorul se află într-o situaţie grea în Liga 1, iar calitatea lotului se subţiază pe zi ce trece. După ce s-a despărţit de Luckassen şi Gabi Iancu, Gică Hagi l-ar putea ceda împrumut pe Bradley De Nooijer, în Ucraina.

O nouă plecare de la Viitorul? Unde poate ajunge Bradley De Nooijer

Bradley de Nooijer a ajuns o umbră a fotbalistului care impresiona în Liga 1, după ce Gică Hagi l-a transferat în 2017 din Olanda. Fundaşul stânga a evoluat în doar 13 partide în acest sezon, iar în această perioadă ar putea schimb echipa. 

Conform Sport.ro, fundaşul batav e aproape de a pleca în Ucraina, la Vorskla Poltava, sub formă de împrumut. Clubul ucrainean se află pe locul al cincilea în clasament şi are şanse de a prinde un loc de Europa. 

În trecut, Gică Hagi a avut posibilitatea de a-l ceda pe Bradley De Nooijer în Belgia şi Elveţia, dar transferul nu s-a realizat.

Gigi Becali l-a ofertat pe Bradley de Nooijer pentru a veni la FCSB. Gică Hagi l-a păstrat la Viitorul

În 2019, Bradley de Nooijer era unul dintre cei mai în formă străini din Liga 1. Strategia lui Gigi Becali de a aduce la FCSB cei mai buni jucători din Liga 1 a dus şi la o ofertă din partea omului de afaceri pentru Bradley de Nooijer. La acel moment, Gică Hagi a refuzat.

De la sosirea în România, De Nooijer a jucat în 111 partide pentru Viitorul şi a oferit opt pase de gol. Cu fosta campioană a României a câştigat Cupa României şi Supercupa României. 

  • 1.2 milioane de euro e cota sa, conform Transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: de nooijerviitorulgica hagifcsb 

viewscnt
Articole similare