You are here:

Gică Hagi reclamă: "Două penalty-uri!". "Regele" a luat cuvântul după Farul - Dinamo 1-1

Gică Hagi reclamă: "Două penalty-uri!". "Regele" a luat cuvântul după Farul - Dinamo 1-1

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi (59 de ani), managerul tehnic al Farului, a tras concluziile după meciul Farul - Dinamo 1-1, din etapa a 12-a a Superligii.

"Regele" Hagi a reclamat două penalty-uri pe care Farul nu le-a primit în repriza secundă a meciului cu Dinamo, când Denis Alibec (33 de ani) fost tras de tricou în care de două ori, iar arbitrul a decis să nu acorde lovitură de la 11 metri.

Farul continuă momentul slab de formă pe care îl traversează

Hagi a spus că îşi dorea victoria, dar şi că Farul trebuie să meargă înainte şi să muncească pentru a ieşi din pasa proastă în care se află.

"Ei au început bine, destul de agresiv, după am făcut ce trebuie. Am avut ocazii bune, ultima pasă, şutul… Un meci egal, penalty-uri nu ştiu câte, cred că au fost, dar ce să facem? Trebuie să mergem înainte. (n.r. - ocazii Dinamo) Au avut şansă, da... Dican este împins, nu s-a dat penalty. La Alibec eu cred că se dau amândouă penalty-uri. Alibec a avut, în prima repriză Ganea a avut ocazii. Mergem înainte, vedem, să schimbăm ceva ca să avem mai mult noroc.

Era bună victoria, n-a fost. Avem un gust amar, dezamăgire, mergem înainte. Trebuie să muncim", a declarat Gică Hagi, la flash-interviu, după Farul - Dinamo 1-1.

În urma rezultatului, Farul a rămas pe locul 12 în clasament, cu 13 puncte, în timp ce Dinamo se află pe locul trei, cu 18 puncte.

Farul - Dinamo 1-1, în Superliga

Dinamo Bucureşti a încheiat la egalitate vineri seara, în deplasare, scor 1-1, cu gruparea Farul Constanţa, în etapa a 12-a din Superligă.

Cătălin Cîrjan a înscris pentru Dinamo în minutul 4 şi bucureştenii treceau în avantaj pe tabela de marcaj. Replica gazdelor a venit abia în minutul 45, când portarul Golubovic a scos de sub bară şutul lui Narek Grigoryan. Echipa lui Hagi a avut o bară, în minutul 59, prin Andrei Ciobanu, şi a reuşit egalarea în minutul 71, când a marcat Grigoryan. 1-1 a fost şi scorul final, iar Dinamo se află la al treilea egal consecutiv, după cele cu Oţelul Galaţi şi FC Botoşani. Bucureştenii sunt pe locul 4, cu 18 puncte, în timp ce Farul este pe 12, cu 13 puncte acumulate.

FARUL: Buzbuchi – Sîrbu (B. Ţîru 68), M. Bălaşa, Gustavo Marins, C. Ganea – Radaslavescu (Al. Stoian 67), Dican (Doicaru 77), Vînă (D. Nedelcu 67) – Rivaldinho (A. Ciobanu 57), Alibec, N. Grigoryan. ANTRENOR: Gheorghe Hagi
DINAMO: Golubovic - Sivis, Patriche, Licsandru, C. Costin – P. Olsen, Gnahore, C. Cîrjan (I. Mărginean 72) – Milanov (A. Soro 79), Politic (Rotund 79), A. Bani (P. Neagu 63). ANTRENOR: Zeljko Kopic

Cartonaşe galbene: Alibec 73 / Patriche 37, Golubovic 87, Sivis 90+2

Arbitri: Adrian Cojocaru - Marius Badea, Adrian Vornicu

Arbitri VAR: Florin Andrei - Florian Vişan

Afla mai multe despre: gica hagifaruldinamosuperligapenalty-uriarbitraj 

viewscnt
Articole similare