You are here:

Gică Hagi s-a dus în Cipru şi asistă la meciul României! Unde s-a aşezat "Regele" pe stadionul din Larnaca | FOTO

Gică Hagi s-a dus în Cipru şi asistă la meciul României! Unde s-a aşezat "Regele" pe stadionul din Larnaca | FOTOgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României s-a deplasat în Cipru pentru meciul din Liga Naţiunilor, iar GIcă Hagi, fostul decar tricolor, a făcut deplasarea pentru a vedea echipa antrenată de Mircea Lucescu. El s-a aşezat în tribuna arenei din Larnaca, în apropierea oficialilor FRF.

Gică Hagi şi oficialii FRF au stat separat. Unde s-a aşezat "Regele" pe stadionul din Cipru

Cipru – România se joacă n Larnaca, de la ora 21.45, în etapa a treia a grupei C2 a Ligii Naţiunilor. Arena a fost luată cu asalt de fani, iar 5.000 de români şi-au anunţat prezenţa la meciul în care Mircea Lucescu a mers pe echipa de start clasică

Printre spectatori şi-a făcut apariţia şi familia Hagi, în frunte cu managerul de la Farul Constanţa. "Regele" a venit alături de soţia Marilena sau Elena, soţia lui Ianis. 

Toţi s-au aşezat în tribună, într-un sector separat de cel al conducătorilor de la FRF, care au luat loc în zona destinată oficialilor forului, chiar deasupra tribunei în care stătea familia Hagi. 

  • 125 de meciuri, 35 de goluri şi 22 de pase decisive sunt cifrele lui Gică Hagi la echipa naţională. 

Mircea Lucescu a explicat echipa de start pentru Cipru - România

"Sunt pregătit să jucăm pentru trei puncte, să demonstrăm că le merităm, că nu plouă cu puncte. Cele şase puncte ne dau încredere. E un meci foarte greu, ei au schimbat antrenorul, sistemul de joc. Trebuie să ne adaptăm rapid condiţiilor de joc şi potenţialului adversarului. 

Ei sunt cei care au obţinut cele şase puncte, e primul meci dintre cele două şi e normal să nu fac schimbări. E o echipă omogenă, se cunosc de mult şi ceilalţi sunt pregătiţi să joace. De fiecare dată am jucat cu 15 jucători, nu există titulari şi când intră pe teren şi ceilalţi trebuie să dea tot", a spus Mircea Lucescu, înaintea meciului. 

  • România: Niţă - Raţiu, Drăguşin, Burcă, Bancu - Stanciu, M. Marin, R. Marin - Man, Drăguş, Mihăilă
  • Rezerve: Moldovan (GK), Târnovanu (GK), Manea, Ghiţă, Alibec, Chipciu, Puşcaş, Hagi. Coman, Olaru, Mitriţă, Sorescu

 

 
 

 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: gica hagigica hagi romania,  

viewscnt
Articole similare