Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi scoate în faţă noua "bijuterie" a Viitorului! Fotbalistul care l-a impresionat: "Un jucător care explodează la vârsta lui..."

Gică Hagi scoate în faţă noua "bijuterie" a Viitorului! Fotbalistul care l-a impresionat: "Un jucător care explodează la vârsta lui..."

Superliga

Comentarii

Louis Munteanu e următorul tânăr fotbalist pe care Gică Hagi îl propune în fotbal, iar jucătorul de 17 ani nu l-a dezamăgit până în acest moment.

Louis Munteanu a fost promovat în acest sezon de la academia lui Gică Hagi, iar până acum a reuşit să înscrie de trei ori în opt meciuri, din poziţia de atacant: "Ca un jucător de 2002 să aibă trei goluri din cinci sau şase meciuri... Nimeni nu scrie în România de asta. Poate pentru unii e normal. Eu încă cred că sunt lucruri extraordinare. Nu am văzut în aceste săptămâni să vină cineva să facă un interviu cu Louis Munteanu. Din păcate, pe un jucător care explodează la vârsta lui nu l-a întrebat nimeni de unde a apărut, unde a stat, ce îţi place să mănânaci... pentru mine e un păcat", a spus Gica Hagi, în cadrul unei conferinţe de presă.

Antrenorul a vorbit şi despre meciul cu Gaz Metan, ultimul pentru Viitorul în 2019: ”E ultimul meci din acest an, în deplasare, contra unei echipe cu care ne luptăm acolo sus pentru play-off. Un meci dificil din toate punctele de vedere. Dorinţa noastră e să terminăm cu un rezultat pozitiv. Cu siguranţă va ieşi un meci bun. Sperăm ca noi să jucăm mai bine ca ei. Gaz Metan e o echipă tehnică, puternică, ştie să joace fotbal şi e foarte puternică acasă”, a mai spus Hagi.

Louis Munteanu, inclus printre cei mai promiţători tineri jucători din lume

Louis Munteanu a prins TOP 50 de tineri jucători cărora li se preconizează o ascensiune fulminantă în următorii ani, începând cu anul 2020. Louis Munteanu se află într-o companie selectă, alături de argentinienii Thiago Almada (noul Messi), Exequiel Palacios, Agustin Almendra (noul Riquelme) şi Matias Palacios, monitorizaţi de Manchester City, Barcelona, Tottenham, Valencia, Napoli sau Real Madrid, Daniel Maldini, fiul fostului mare fundaş, Paolo Maldini, Francisco Trincao, considerat viitorul Cristiano Ronaldo, brazilianul Joao Pedro, jucător cotat la 20 de milioane de euro, transferat deja de Watford, de la Fluminense sau jucătorul celor de la Inter, francezul Yann Karamoh.

 

 

În plus, Louis Munteanu a reuşit să le ia faţa altor doi jucători români, incluşi în lista întocmită de scouterii Football Manager: Dennis Man de la FCSB şi Denis Drăguş de la Standard Liege.

Afla mai multe despre: gica hagilouis munteanuviitorul 

viewscnt
Articole similare