Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi se îmbată cu apă rece? ”Farul era în formă? De cozonac poate. A jucat mizerabil toate meciurile | EXCLUSIV

Gică Hagi se îmbată cu apă rece? ”Farul era în formă? De cozonac poate. A jucat mizerabil toate meciurile | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Farul Constanţa a fost învinsă, surprinzător, de Dinamo Bucureşti, scor 0-2 (0-1), luni, într-o partidă din etapa a 25-a din Superligă.

Golurile ”câinilor” au fost marcate de către Darko Velkovski (min. 29) şi Dennis Politic (min 48).

Bogdan Cosmescu nu este de acord cu Gică Hagi

Înfrângerea Farului cu Dinamo a fost una surprinzătoare prin prisma formei de moment şi, bineînţeles, a poziţiilor din clasament. 

Farul venea după trei meciuri consecutive fără înfrângere: 2-1 pe terenul Universităţii Craiova, 1-1 pe Arena Naţională cu FCSB şi 1-0, acasă, cu FCU Craiova.

De partea cealaltă, Dinamo bifase trei înfrângeri la limită, cu Universitatea Craiova (1-2), Rapid (1-2) şi Petrolul (0-1).

Chiar şi managerul celor de la Farul, Gică Hagi, aprecia forma bună a elevilor săi şi nu se aştepta ca aceştia să practice un fotbal atât de modest în partida cu Dinamo.

Totuşi, nu toată lumea o vedea favorită clară pe Farul, contra lui Dinamo. Prezent în studioul Orange Sport, Bogdan Cosmescu era sigur că ”marinarii” nu vor răpune ”câinii” pentru că, în opinia sa, formaţia de la malul mării nu a arătat un fotbal de calitate în ultima perioadă.

  • Reputatul comentator sportiv consideră că, în acest moment, o echipă cu adevărat în formă este Rapid.

Farul nu este în nicio formă. În formă de cozonac, poate. Nu ştiu, Rapidul e în formă. Farul a jucat mizerabil toate meciurile. 

Cu FCU a jucat rău? A dat trei-patru goluri. Dovedeşte forţă, moral. Mi s-a părut că a jucat bine.

Farul nu a jucat bine cu nimeni. Faptul că Hagi are şapte puncte luate în aceste patru etape...Ţi-am zis că nu bate Farul? Acum o să zici că nu e adevărat”,  a declarat Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: bogdan cosmescugica hagi 

viewscnt
Articole similare