Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi ştie unde se va face diferenţa la returul cu Urartu: ”Va fi un meci foarte interesant”

Gică Hagi ştie unde se va face diferenţa la returul cu Urartu: ”Va fi un meci foarte interesant”
Comentarii

Gică Hagi (58 de ani) este optimist înaintea partidei retur cu armenii de la Urartu, din turul doi preliminar al Conference League.

Urartu - Farul este programat joi, 3 august, de la ora 19:00,  şi va fi transmis în format LIVE TEXT pe site-ul orangesport.ro.

Gică Hagi, înaintea returului cu Urartu: ”Ne dorim să ne calificăm!”

Gică Hagi a susţinut, miercuri, o conferinţă de presă, înaintea meciului cu Urartu, în care a vorbit în termeni laudativi la adresa adversarului din Armenia, însă nu concepe să se întoarcă din această deplasare fără o calificare.

  • În tur, la Constanţa, Farul s-a impus cu scorul de 3-2.

Felicit să vin după atâta timp, să mă întorc aici. Am mai fost când aveam 16 ani. Jucăm un meci important, de cupele europene, unde ne dorim să realizăm o prestaţie foarte bună, ca la Constanţa.

Ne cunoaştem adversarul. Un adversar care joacă fotbal, care iese la joc. Din punctul meu de vedere, ne asemănăm în ideea de joc. Cred că va fi un meci foarte interesant. Ca şi ei, şi noi ne dorim să ne calificăm. Totul se va decide la micile detalii. Sperăm să fim mai inspiraţi decât ei.

În fotbal, se marchează din toate zonele. Nu trebuie neapărat să ajungi în careu. La Constanţa a fost un meci foarte competitiv, cu două echipe care au jucat fotbal, au marcat goluri, au avut fiecare momentele ei. Cred că şi mâine va fi la fel.

Meciul are 90 de minute. Trebuie să joci 90 de minute bine. Nu contează cum începi, contează cum termini, întotdeauna. Trebuie tot meciul să ai o prestaţie mai bună decât a adversarului.

Urartu, o echipă cu o identitate, cu jucători foarte buni. Aşa am zis şi la Constanţa, înainte de meci. Ştiam că dacă o laşi, ştie să joace fotbal. Vorbim de o campioană şi trebuie să respect vizavi de o asemenea echipă. Aşa cum şi noi suntem o echipă campioană”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Urartu.

Afla mai multe despre: gica hagiurartu,  

viewscnt
Articole similare