You are here:

Gică Hagi, surpriză de sărbători pentru fiul său! Cum l-a surprins "Regele" pe Ianis

Gică Hagi, surpriză de sărbători pentru fiul său! Cum l-a surprins "Regele" pe Ianis

Stranieri

Comentarii

Chiar în ziua de Crăciun, Gică Hagi a venit în Belgia pentru a petrece sărbătorile alături de fiul său, dar şi pentru a îl vedea, din nou, jucând în tricoul lui Genk.

"Cu prilejul Craciunului si al venirii Anului Nou, va dorim din suflet sanatate, fericire si implinirea celor mai nobile ganduri", a fost mesajul postat de Ianis Hagi pe contul său de Instagram, alături de o poză cu tatăl său lângă brad. 

Antrenorul de la Viitorul a venit în Belgia şi pentru a îşi vedea fiul la joc. Genk joacă sâmbătă cu Eupen, partidă în care Ianis are şanse mari de a evolua. 

Tricourile lui Ianis Hagi, Drăguş şi Screciu, scoase la licitaţie

Tricourile jucătorilor Ianis Hagi, Denis Drăguş şi Vladimir Screciu, legitimaţi la echipe din campionatul Belgiei, au fost scoase la licitaţie în cadrul unei acţiuni anuale a Pro League de strângere de fonduri.

După patru zile de la startul licitaţiilor, s-a ajuns la un total de peste 70.000 de euro, potrivit Belga. Printre cele mai dorite tricouri până acum se numără cele ale jucătorilor FC Bruges Simon Mignolet (799 de euro) şi Hans Vanaken (750 de euro).

La Ianis Hagi (Genk), s-a ajuns la 189 de euro, iar la Denis Drăguş, la 139 de euro. Pentru tricoul lui Vladimir Screciu (Genk) încă nu s-a licitat.

Afla mai multe despre: gica hagiianis hagi 

viewscnt
Articole similare