Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, un nou moment de sclipire! A adus încă un golgheter, pentru care s-a luptat cu echipe din Polonia, Grecia şi Israel

Gică Hagi, un nou moment de sclipire! A adus încă un golgheter, pentru care s-a luptat cu echipe din Polonia, Grecia şi Israel

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi a revenit pe banca tehnică în această vară şi a format o nouă echipă la Ovidiu. Printre remarcaţii acestui sezon sunt Enes Sali, Alexi Pitu şi Jefte Betancor. Golgheterul Ligii 1 a dezvăluit cum a ajuns la echipa din tradiţie, deşi a avut oferte şi din străinătate.

Gică Hagi s-a luptat cu echipe din Polonia, Grecia şi Israel pentru a-l transfera pe golgheterul Jefte

Jefte Betancor (28 de ani) a a jucat doar în Spania până în 2018, când a plecat în Austria. În 2020, el s-a transferat la FC Voluntari şi s-a acomodat rapid în România. 

Într-un interviu acordat în presa din ţara natală, atacantul spaniol a dezvăluit cu putea pleca din Liga 1 în această vară, dar faptul că Gică Hagi a insistat l-a făcut să aleagă Farul Constanţa. 

"Voluntari m-a contactat, pentru că m-a urmărit şi, după ce m-am gândit 'la rece', am văzut o oportunitate bună. Liga din România este puternică, deoarece a avut echipe în Liga Campionilor şi în alte competiţii europene. Mi-a atras atenţia, am încercat, am marcat zece goluri şi anul acesta am avut mai multe opţiuni: Polonia, Grecia, Israel... Dar de aici, de la acest club (n.r. - Farul Constanţa), m-a sunat antrenorul şi proprietarul, care este cine este (n.r. - Gică hagi). 

A trăi în România este precum în Spania. În Austria, trebuia să fiu acasă la ora 20:00. pentru că nimic nu mai era deschis. Schimbarea este vizibilă. Sunt latini, asemănători cu noi, aşa că sunt fericit că am ales România", a declarat Jefte pentru Deporpress.com.

Gică Hagi, "un antrenor nebun după fotbal"

Ibericul a dezvăluit care e obiectivul lui Gică Hagi, dar a vorbit şi despre viitorul său: "Este uimitor pentru mine. A fost o legendă, cu timpul petrecut la Real Madrid şi Barcelona şi pentru că a jucat la cel mai înalt nivel. Este un antrenor nebun după fotbal. Este fantastic. Am avut discuţii după un meci şi antrenorul, Gică Hagi, ne-a spus că am arătat cine suntem. Suntem sus, pentru că am avut un fotbal bun, cu 12 goluri în favoarea şi două împotrivă. Obiectivul este să ajungi în vârf şi să lupţi pentru a intra în Europa. Vom încerca să fim campioni, dar este o provocare dificilă în orice ligă. Acum, cred că nu este nimic imposibil.

Este întotdeauna plăcut să mă întorc în Spania, dar obiectivele mele actuale sunt măreţe. Nu vreau să mă întorc în liga secundă spaniolă sau mai jos. Voi lupta pentru tot. Sunt un golgheter şi vreau să marcez în continuare mai multe goluri pentru a ajuta echipa. Personal, dacă voi înscrie o mulţime de goluri, voi câştiga interesul unor echipe grozave şi mă vor cumpăra. Şi pentru colectiv, pentru că ajută la atingerea obiectivelor echipei", a adăugat Jefte Betancor. 

În acest sezon, Gică Hagi a mai propus un fotbalist important. Enes Sali, cel mai tânăr marcator din istoria Ligii 1, a prins primele meciuri la seniori şi a ajuns în atenţia unei multiple campioane din Europa. 

  • 7 goluri în 8 meciuri sunt cifrele lui Jefte la Farul, în acest sezon. 

Afla mai multe despre: jefte betancorgica hagitransfer gica hagitransfer jefte betancor 

viewscnt
Articole similare