You are here:

Gică Hagi, veste mare pentru fanii celor de la Farul: „Am mare încredere că se va face!”

Gică Hagi, veste mare pentru fanii celor de la Farul: „Am mare încredere că se va face!”

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi are mare încredere că stadionul de la Constanţa va fi primul construit.

Gică Hagi, optimist în privinţa noului stadion al celor de la Farul

Patronul şi antrenorul „marinarilor” speră ca stadionul din Constanţa să fie terminat cât mai repede, pentru ca Farul să se poată muta acolo. De asemenea, el a precizat că, deşi mai multe arene au primit aprobare de la Guvern, stadionul din Constanţa ar trebui să aibă prioritate.

„Cred că cel mai bine este să-l întrebaţi pe Gică Popescu, este preşedintele Farului şi ştie cel mai bine dintre toţi la ce nivel şi ce s-a discutat. Din ce ştiu eu, vorbind cu el, promisiunea este că sută la sută din septembrie se face, se începe. Aşa ni s-a promis că va fi.

Este o chestiune doar de ultimul detaliu, care trebuie aprobat. Cred că prima arenă a cărei construcţie trebuie să înceapă în România, aşa cum s-a pornit în urmă cu doi ani şi jumătate, este cea de la Constanţa. Aşa că sper ca prima aprobare să fie pentru noi.

Am fost primii care am depus proiectul, cu aprobare de la Guvern. Special. Eu am încredere totală că aşa va fi şi se va face. Aşa cum s-a întâmplat în alte părţi, aşa se va face şi la Constanţa. Sper să se găsească cel mai rapid mod, pentru că de asta am şi demolat stadionul.

A trecut deja un an, trebuia să se înceapă deja. Sper ca lucrurile să vină, pentru că orice oraş mare din România are nevoie de stadion. O arenă nou aduce lumea la stadion, aduce bani, aduce income foarte bun pentru club. Probabil şi entuziasm, suporteri, tot.

Noi, deocamdată avem stadionul acesta micuţ, care este al nostru. Este privat, dar prea mic pentru câţi suporteri ar veni când jucăm acasă”, a afirmat antrenorul-finanţator al Farului.

Pe lângă stadionului de la Constanţa, Guvernul României a aprobat construcţia şi altor arene importante: de la Piteşti, Timişoara, Oradea şi din Ştefan cel Mare.

Afla mai multe despre: gica hagifarulstadion 

viewscnt
Articole similare