Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu a dat verdictul înainte de EURO 2024 şi pune presiune pe Edi Iordănescu: „Ezit să mai fac asta!”

Gică Popescu a dat verdictul înainte de EURO 2024 şi pune presiune pe Edi Iordănescu: „Ezit să mai fac asta!”
Comentarii

Gică Popescu este de părere că naţionala României trebuie să treacă de grupe la EURO 2024.

Gică Popescu pune presiune pe naţionala României înaiinte de EURO 2024

Fostul mare internaţional susţine că România are nevoie de un parcurs bun şi la EURO pentru a avea continuitate. Misiunea nu va fi una facilă însă, având în vedere că Ucraina şi Belgia sunt echipe mai bine cotate decât România.

„Ştiţi bine ce poziţie am avut de-a lungul preliminariilor, am crezut că am avut rezultate care au avut la bază foarte mult noroc, am crezut că puteam juca mult mai bine.

Ezit să fac comentarii legate de capacitatea lui Edi de a conduce acest grup. Eu cred că a făcut un lucru forte bun, calificând echipa fără să piardă niciun meci, lăsând la o parte toate circumstanţele cu cele două echipe aflate în război.

E o calificare fără să pierzi un meci, lucrul acesta este lăudabil. Eu sper să continue şirul rezultatelor la turneul final, pentru că rămâne o calificare izolată dacă nu ieşim din grupe cel puţin.

Atunci ar fi o încununare a calităţii jucătorilor. Ar fi o continuitate în ceea ce înseamnă rezultatele, ar fi extrem de important pentru moralul lor, pentru spectatorii care iubesc echipa naţională şi sunt 22 de milioane care fac acest lucru”, a spus Gică Popescu, potrivit as.ro.

Afla mai multe despre: gica popescuechipa nationalaeuro 

viewscnt
Articole similare