Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu a explicat de ce nu s-au mai scos la vânzare bilete pentru meciul cu FCSB: ”Cererea este una incredibilă” | EXCLUSIV

Gică Popescu a explicat de ce nu s-au mai scos la vânzare bilete pentru meciul cu FCSB: ”Cererea este una incredibilă” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Bătaie mare pe bilete, la Constanţa, pentru meciul Farul - FCSB, de vineri, 21 mai, din etapa a 9-a a play-off-ului.

Capacitatea stadionului din Ovidiu este de doar 4.500 de locuri. Dintre acestea, 250 vor merge către suporterii celor de la FCSB (5% din capacitatea stadionului), 2.000 de locuri vor fi ocupate de cei care deţin abonamente, iar pentru restul de 2.000 de bilete a fost o ”bătaie” uluitoare. 

Gică Popescu recunoaşte: ”Să avem cât mai mulţi suporteri farişti în stadion

Pentru că interesul era uriaş, conducerea celor de la Farul a decis să nu mai scoată la vânzare cele 2.000 de bilete, ci să le împartă în cadrul clubului, în special jucătorilor, staff-ului şi angajaţilor. 

  • De asemenea, o parte dintre acestea au ajuns şi la lideriii galeriei, care au avut misiunea de a le împărţi celor care au susţinut echipa meci de meci, în acest sezon, şi care ar fi rămas pe dinafară.

Constanţa este cunoscut drept un oraş ”roş-albastru”. În trecut, Steaua (actuala FCSB) venea la Constanţa pentru a-şi juca meciurile considerate ”acasă”, atunci când avea stadionul indisponibil, iar susţinerea era una totală.

Pentru a evita valul de fani ai fcsb-ului, conducătorii Farului au decis să deţină controlul biletelor şi să se asigure că acestea vor ajunge pe mâinile fariştilor. Nu vor merge cu titlu gratuit, ci ar urma să fie vândute. Aşadar, nu se renunţă la reţeta financiară.

Din păcate, avem un stadion de doar 4.500 de locuri. Sunt convins că, dacă am fi avut un stadion de 30.000 de locuri, ar fi fost plin la acest joc. De aceea ne dorim cât mai repede cu putinţă ca stadionul de la Constanţa să fie construit cât mai repede.

Cererea este una incredibilă şi am încercat să facem lucrurile de aşa manieră încat să avem cât mai mulţi suporteri farişti în stadion”, a declarat Gică Popescu, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: gica popescu 

viewscnt
Articole similare