Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu aruncă săgeţi către FRF. ”Pleacă jucătorii bine la lot şi se întorc leşinaţi!” Ce reproşuri a avut oficialul de la Farul Constanţa

Gică Popescu aruncă săgeţi către FRF. ”Pleacă jucătorii bine la lot şi se întorc leşinaţi!” Ce reproşuri a avut oficialul de la Farul Constanţa

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa României a ratat, duminică seară, calificarea la barajul pentru Cupa Mondială, încheind pe locul 3 grupa J a preliminariilor europene. România a învins cu 2-0 Liechtenstein, în deplasare, însă şi Macedonia de Nord s-a impus, scor 3-1 în faţa Islandei.

Mirel Rădoi a decis ca după ratarea barajului pentru Cupa Mondială 2022 să renunţe la banca tehnică a echipei naţionale, dar Mihai Stoichiţă, directorul tehnic FRF, a recunoscut că Răzvan Burleanu va avea o întâlnire cu fostul antrenor de la FCSB. 

Mai multe voci din fotbalul românesc i-au propus pe Hagi şi Popescu în fruntea FRF. Acum, oficialul de la Farul a declarat că s-a săturat să fie întrebat despre situaţia echipei naţionale fără să aibă vreo funcţie la FRF. De asemenea, el i-a sfătuit pe jurnalişti să îi ceară răspunsuri lui Răzvan Burleanu. Mai mult decât atât, Popescu a spus că cei din fruntea FRF nu îşi asumă eşecurile. 

”Pleacă jucătorii bine la lot şi se întorc leşinaţi!” 

”S-au făcut proiecte ca să prindă? Vorbim ca şi cum am sădi pomi în grădină. Pentru a prinde un proiect, în primul rând trebuie să îl începi. Dacă nu îl începi, ce să prindă? Ce căutaţi să ne puneţi nouă aceste întrebări când răspunsurile trebuie să vi le dea cei de la FRF? 

De când ne-am lăsat de fotbal, tot spunem lucruri, tot ne dăm cu părerea. Dar nu aici sunt răspunsurile, răspunsurile sunt la Casa Fotbalului. Noi vorbim, vorbim, cei de acolo aşteaptă să treacă timpul, să uitaţi de aceste eşecuri şi poate mai există vreo chestie de marketing sau vreun eveniment pozitiv la care să apară, probabil că asta aşteaptă. Este ruşinos că nimeni din partea FRF după o nouă pierdere a calificării nu iese să îşi asume răspunderea. 

Nu noi conducem fotbalul românesc. Noi avem o viziune, avem o gândire care nu prinde cu cea de la FRF. Nu aţi văzut răspunsurile din partea FRF? Că nu trebuie să facem ce a spus Gică, ce spunem noi de ani de zile. Încă suntem bine şi ascultaţi ce vă spun eu. O spun de foarte mult timp că încă suntem bine. Jucătorii care au plecat într-o formă sportivă foarte bună s-au întors şi nu puteau să stea în picioare.

I-am spus şi lui Bogdan Lobonţ că nu e prima dată când se întâmplă lucrul acesta, când pleacă jucători bine la lot şi se întorc leşinaţi. Ne doare, pentru că noi am făcut echipa naţională să fie respectată în lume şi când vezi că nici măcar culorile nu mai sunt aceleaşi din perioada noastră, îţi vine să urli, nu? Este a nu ştiu câta calificare pierdută şi noi tot în jucători dăm. Mai stăm doi ani de zile să încercăm să obţinem o calificare, o pierdem şi pe aceea, mai stăm doi ani, oamenii îşi păstrează funcţiile, lucrurile merg”, a spus Gică Popescu. 

Afla mai multe despre: românia-frf-gică popescu 

viewscnt
Articole similare