Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu consideră că starul Cristiano Ronaldo ar trebui să se retragă din fotbal: ”Nu mai este la nivelul la care era în perioada de la Real Madrid!” | EXCLUSIV

Gică Popescu consideră că starul Cristiano Ronaldo ar trebui să se retragă din fotbal: ”Nu mai este la nivelul la care era în perioada de la Real Madrid!” | EXCLUSIV

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Gică Popescu a acordat un interviu pentru Orange Sport în care a recunoscut că portughezul Cristiano Ronaldo ar trebui să se retragă.

Cristiano Ronaldo (38 de ani) se află din ce în ce mai aproape de plecarea de la Manchester United. Scos din lot de Erik ten Hag şi folosit din ce în ce mai puţin, Cristiano Ronaldo vrea să plece de la Manchester United, club cu care a ajuns să joace în Europa League. 

Starul portughez a acordat un interviu, cu o săptămână înainte de startul Cupei Mondiale, în care a spus lucrurilor pe nume. El a recunoscut că United a dorit să scape de el şi că nu are respect pentru antrenorul olandez al clubului. 

Gică Popescu susţine că starul portughez ar trebui să atârne ghetele în cui. Cristiano Ronaldo a ajuns la 37 de ani, iar aceasta va fi probabil ultima lui Cupă Mondială. 

”Nu mai este la nivelul la care era în perioada de la Real Madrid!”

”Am văzut că Manchester United intenţionează să-l dea şi în judecată pentru aceste chestiuni, nu e simplu să ai în jurul tău o astfel de reacţie ostilă din partea propriului club în timpul unui Campionat Mondial.

Cred că a venit timpul să le atârne în cui şi cu titlu mondial, şi fără titlu mondial. Are 37 de ani, nu mai este la nivelul la care era în perioada Real Madrid.

Fizic arată senzaţional, dar randamentul lui a scăzut şi lumea aşteaptă acel Cristiano Ronaldo de la Real, când câştiga Liga Campionilor, Balonul de Aur”, a spus Gică Popescu, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo-portugalia-gică popescu-manchester united 

viewscnt
Articole similare