Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu despre Mutu: "Ce carieră a făcut? N-a câştigat un titlu în viaţa lui!"

Gică Popescu despre Mutu: "Ce carieră a făcut? N-a câştigat un titlu în viaţa lui!"

Echipa națională

Comentarii

Căpitan al Generaţiei de Aur, dar şi al Barcelonei, Gică Popescu este unul dintre cei mai respectaţi jucători din istoria fotbalului românesc. "Baciul" crede că sportul de performanţă nu poate fi făcut fără sacrificiu.

Popescu nu este impresionat nici de cariera de jucător a lui Adrian Mutu, noul director sportiv de la FRF. 

"Păi, d-aia nu fac nimic! Ai văzut vreunul să triumfe? Dacă nu scuipă sânge! Eu i-am zis lui Nico (n.r. fiul său) de o mie de ori "Nu scuipi sânge, nu joci fotbal!". Când ajungi acasă după antrenament, să nu poţi să ţii lingura în mână. Ăsta e fotbalul! Ce carieră a făcut Mutu? N-a câştigat un titlu în viaţa lui!" - a spus Gică Popescu în GSP. 

Statisticile ne arată că Mutu nu are în palmares niciun trofeu alături de echipele de club la care a evoluat de-a lungul timpului. Se laudă însă cu două performanţe importante: a atins borna de 100 de goluri înscrise în Serie A şi este golgheterul all-time al naţionalei României, alături de Gică Hagi, fiecare având câte 35 de goluri marcate.

În comparaţie, Gică Popescu a câştigat 15 trofee de-a lungul carierei, iar de şase ori a fost desemnat jucătorul român al anului, distincţie de care Adrian Mutu s-a bucurat de patru ori. 

Afla mai multe despre: gica popescuadrian mutufrfcarieraromaniageneratia de aur 

viewscnt
Articole similare