Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu, despre obiectivul Farului şi participarea în Europa: „Situaţia nu e atât de avantajoasă!”

Gică Popescu, despre obiectivul Farului şi participarea în Europa: „Situaţia nu e atât de avantajoasă!”

Farul Constanța

Comentarii

Gică Popescu a vorbit despre obiectivul Farului din acest sezon.

Gică Popescu a vorbit despre obiectivul Farului din acest sezon

Aşa cum a mai spus-o, fostul mare fotbalist consideră că intrarea în play-off a fost punctul de maxim pentru echipa lui Gică Hagi în acest sezon. Deşi speră la mai mult, recunoaşte că este foarte complicat să avanseze în play-off.

În plus, Gică Popescu nu consideră că o participare în cupele europene ar fi neapărat avantajoasă pentru Farul, având în vedere cât de complicat este să intri în grupele unei competiţii continentale.

„Obiectivul Farului a fost încă de la începutul sezonului intrarea în play-off. Odată ajunşi acolo, putem spera la mai mult. Nu am avut unul dintre sezoanele cele mai bune. A fost un an complicat. Această treabă cu cupele europene n-o văd atât de avantajoasă. Asta pentru că e foarte complicat cu noul sistem ca echipele noastre să ajungă în cupele europene”, a declarat Gica Popescu în cadrul unei conferinţe de presă dedicată meciului de retragere al „Generaţiei de Aur”.

De asemenea, oficialul „marinarilor” a vorbit şi despre echipa cu cele mai mari şanse la titlu în acest sezon. Pentru Gică Popescu este evident că FCSB e principala favorită.

„Dacă FCSB va caştiga cu Craiova va fi aproape imposibil să mai piarda titlul”, a mai spus Gică Popescu.

Afla mai multe despre: farulgica popescusuperliga 

viewscnt
Articole similare