Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu i-a răspuns lui Gigi Becali, după ce patronul de la FCSB a afirmat că Farul ar fi ajutată de arbitri

Gică Popescu i-a răspuns lui Gigi Becali, după ce patronul de la FCSB a afirmat că Farul ar fi ajutată de arbitri

Fotbal

Comentarii

Preşedintele celor de la Farul Constanţa, Gică Popescu (55 de ani), a ţinut să-i răspundă patronului de la FCSB, Gigi Becali (64 de ani), după ce acesta a afirmat că ”marinarii” sunt avantajaţi de arbitri în Superligă.

Recent, Gigi Becali a afirmat că se teme de arbitraj în acest final de sezon, mai ales că arbitrii ar avea o slăbiciune pentru Gică Hagi, idolul lor din copilărie, şi ar fi mult mai permisivi cu el şi cu echipa sa.

  • În acest moment, cu şase etape rămase de disputat, Farul este lider în Superligă, cu 39 de puncte, în timp ce FCSB este pe locul 3, cu 37 de puncte.

Gică Popescu i-a răspuns lui Gigi Becali

Gică Popescu consideră că declaraţia lui Gigi Becali este menită să pună presiune pe arbitri în acest final de sezon, însă ar fi greşit momentul, deoarece meciul direct dintre cele două formaţii a trecut.

În plus, ”Baciul” consideră că afirmaţia omului de afaceri nu are argumente, în contextul în care Farul a fost cea mai dezavantajată de arbitraj. Este echipa pe care VAR-ul a ajutat-o cel mai mult în luarea deciziilor corecte.

Cred că şi-a dorit să pună presiune pe arbitri, dar meciul direct s-a terminat, a greşit timing-ul. Apoi, nu ştiu cum şi unde a văzut patronul FCSB-ului faptul că Farul e o echipă avantajată de arbitri.

Din ceea ce ştiu eu suntem echipa împotriva căreia s-au acordat cele mai multe penalty-uri, din întreaga Liga 1, nu doar dintre cele care sunt în play-off. Atât de mult ne ajută arbitrii încât ne-au dat contra cele mai multe penalty-uri”, a declarat Gică Popescu, conform gsp.ro.

Gigi Becali: ”N-ai ce să le faci la arbitri, dacă îl iubesc pe Hagi”

Iată ce declarase Gigi Becali, legat de acest subiect: ”Mi-e frică de arbitraj fiindcă n-ai ce să le faci tu la arbitri, dacă ei îl iubesc pe Hagi, ce să le faci? Erau copii, Hagi era mare, îl plăceau când îl vedeau jucând. Arbitrii îşi fac meseria, dar vrând-nevrând, tot trag cu el”.

Afla mai multe despre: gigi becaligica popescu,  

viewscnt
Articole similare