Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu, iritat când a fost întrebat despre echipa naţională şi FRF: ”Dacă vor veni vreodată şi vor dori să afle părerea mea, consultanţa se plăteşte”

Gică Popescu, iritat când a fost întrebat despre echipa naţională şi FRF: ”Dacă vor veni vreodată şi vor dori să afle părerea mea, consultanţa se plăteşte”

FRF

Comentarii

Echipa naţională traversează una dintre cele mai dificile perioade din istoria recentă.

Tricolorii conduşi de Edi Iordănescu au înregistrat o singură victorie din cele 6 meciuri disputate în 2022, iar în Liga Naţiunilor au fost umiliţi de Muntenegru în cele două meciuri jucate, scor 0-5 la general. 

Gică Popescu a fost o voce care a criticat rezultatele recente ale echipei naţionale, dar nu a fost mulţumit nici de ce realizări a avut naţionala U 19. Oficialul de la Farul Constanţa nu se află în relaţii prea bune cu cei din conducerea FRF. 

Popescu a pierdut alegerile pentru Federaţia Română de Fotbal în 2014, iar ulterior a fost condamnat la închisoare în ”dosarul transferurilor”. Popescu a fost întrebat ce schimbări ar fi necesare de către FRF, dar fostul fotbalist a oferit un răspuns tăios. 

”Dacă vor veni vreodată şi vor dori să afle părerea mea, consultanţa se plăteşte”

Dumneavoastră mă provocaţi să fac consultanţă, dar consultanţa se plăteşte şi nu am fost plătit de Federaţia Română de Fotbal să fac consultanţă. Deci, dacă vor veni vreodată şi vor dori să afle părerea mea, consultanţa se plăteşte”, a spus Gică Popescu pentru Europa Liberă. 

Afla mai multe despre: frf-popescu- românia 

viewscnt
Articole similare