Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu l-a ”taxat” pe Adrian Mutu după CFR Cluj - Rapid: ”Băi, oameni buni! Asta nu o înţeleg”

Gică Popescu l-a ”taxat” pe Adrian Mutu după CFR Cluj - Rapid: ”Băi, oameni buni! Asta nu o înţeleg”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a obţinut, sâmbătă seara, prima victorie a sezonului, învingând cu emoţii, scor 1-0 (1-0), echipa Rapid Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa 1 din Superligă. Rapid a ratat un penalti în minutele de prelungire, la ultima fază a jocului.

Gică Popescu l-a ”taxat” pe Adrian Mutu după CFR Cluj - Rapid: ”Băi, oameni buni! Asta nu o înţeleg”

Într-un meci desfăşurat pe stadionul din Gruia, CFR Cluj a deschis scorul prin Yuri, care a înscris în minutul 17, din pasa lui Petrila. A fost unicul gol al meciului.

Rapid a primit un penalti în minutul 4 al prelungirilor, după ce arbitrul Sebastian Colţescu a consultat tehnologia VAR la un henţ al lui Hoban. Albu a executat lovitura de la 11 m, dar portarul clujenilor, Cristian Bălgrădean, a apărat.

La finalul jocului, Adi Mutu s-a plâns că are un lot prea ”subţire” şi că, după cele trei schimbări, a rămas doar cu juniori pe banca de rezerve.

Declaraţiile ”Briliantului” l-au scos din sărite pe Gică Popescu.

”Ce nu înţeleg eu e că mulţi dintre antrenori, atunci când vorbesc despre jucătorii tineri, fac referire la ei ca la o chestie negativă.

Băi, oameni buni, nu contează vârsta din paşaport, contează ce fac pe teren. I-aţi adus în lotul mare pentru că au o anumită valoare. Rareş Ilie are 19 ani, era vedeta echipei, a plecat pe o sumă importantă într-un campionat foarte bun din Europa. Deci nu contează vârsta.

Nu contează că sunt sub 21 de ani. Şi dacă sunt sub 21 de ani, ce? Vedeta Rapidului sezonul trecut a fost Rareş Ilie, unul dintre transferurile importante din istoria Rapidului. Nu mai faceţi referire la vârsta jucătorilor, ci la ce fac ei pe teren. Ce dacă au 19 ani?

Barcelona foloseşte fotbalişti de 17 ani. În momentul în care i-ai selecţionat în lotul mare, înseamnă că sunt de nivel de lot mare şi sunt la nivelul lui Săpunaru sau al altui jucător cu experienţă”, a declarat Gică Popescu, la Prima Sport.

CFR Cluj - Rapid 1-0. Giuleştenii au ratat un penalty acordat în minutul 98 cu VAR

CFR Cluj: Bălgrădean - Braun, Kolinger, Yuri, Camora - C. Deac (A. Păun 88’), Muhar (Hoban 88’), Bordeianu – Jefte Betancor (Yeboah 63’), Dugandzic (Debeljuh 73’), Petrila. Antrenor: Dan Petrescu.
 
Rapid: H. Moldovan - Belu-Iordache (Fl. Ştefan 31’), D. Grigore, P. Iacob, J. Morais - Pănoiu, Crepulja, Al. Albu, V. Costache – Vojtus (Romario Moise 12’; Al. Ioniţă 38’), A. Ciobanu. Antrenor: Adrian Mutu
 
Cartonaşe galbene: Muhar 47, Dugandzic 71, Yeboah 76 / Dragoş Grigore 41, Crepulja 90+2
 
Arbitri: Sebastian Colţescu – Daniel Mitruţi, George Florin Neacşu – Rareş George Vidican
 
Arbitri VAR: Ovidiu Haţegan – Ciprian Florin Danşa
 
Observator: Eduard Dumitrescu

Afla mai multe despre: gica popescucfr clujadi mutu 

viewscnt
Articole similare