Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu, obiective îndrăzneţe pentru naţională: "Mergem sigur la EURO. Apoi sper să mergem şi la Mondial, apoi la un alt EURO"

Gică Popescu, obiective îndrăzneţe pentru naţională: "Mergem sigur la EURO. Apoi sper să mergem şi la Mondial, apoi la un alt EURO"

Echipa națională

Comentarii

Fostul internaţional Gheorghe Popescu a declarat că este aproape imposibil ca echipa naţională a României să mai rateze calificarea la EURO 2024.

"Ceea ce rămâne în urma unei echipe naţionale sau a unei echipe de club sunt rezultatele. Din păcate, actuala echipă naţională nu a avut parte de rezultate. Noi aşteptăm de foarte mulţi ani să înceapă o nouă perioadă plină de succese a echipei naţionale.

Noi ne-am dori să înceapă cu Europeanul de anul viitor. Eu cred că este aproape imposibil să ne mai scape calificarea la EURO. Iar apoi să înceapă să vină rezultatele... O calificare la Mondial, apoi la alt European şi tot aşa.

Şi să vină o perioadă chiar mai mare decât cea pe care am avut-o noi, plină de performanţe", a afirmat Popescu, în prezent preşedintele clubului Farul Constanţa.

Echipa naţională a României ocupă primul loc în Grupa I a preliminariilor EURO 2024, cu 16 puncte din 8 meciuri, cu unul mai mult decât Elveţia şi 5 decât Israel, care au însă mai puţine meciuri disputate.

Prima reprezentativă mai are de jucat două partide, cu Israel în deplasare şi Elveţia pe teren propriu. Ocupantele primelor două locuri se califică la turneul final al Campionatului European organizat anul viitor în Germania.

Afla mai multe despre: romania 

viewscnt
Articole similare