Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giedrius Arlauskis revine! În "vacanţă" după Universitatea Craiova, portarul poate da o ultimă lovitură, la 35 de ani

Giedrius Arlauskis revine! În "vacanţă" după Universitatea Craiova, portarul poate da o ultimă lovitură, la 35 de ani
Comentarii

Giedrius Arlauskis ar putea primi o nouă şansă, la 35 de ani. De şapte ori campion al României, lituanianul poate juca din nou în străinătate, sub comanda unui antrenor căruia i-a fost fidel.

Giedrius Arlauskis s-a despărţit de Universitatea Craiova, iar la 35 de ani e pregătit să semneze cu noua echipă

Sosirea lui Marius Şumudică la Gaziantep, cu care a semnat oficial, ar putea produce şi transferuri importante la echipa care trece printr-o situaţie critică în Turcia. 

Gaziantep e ultima în clasamentul din Super Lig, iar prin revenirea antrenorului român se doreşte restartul echipei. Deja, Marius Şumudică plănuieşte transferul unui fotbalist român, în timp ce Alex Maxim este pregătit să pună umărul la obiectivul echipei din acest sezon. 

Iar următoarea mutare pe care o pregăteşte Marius Şumudică a fost anunţată de Fotospor.com. Publicaţia turcă susţine că Giedrius Arlauskis, care e pe bară din februarie, de când s-a despărţit de Universitatea Craiova, ar putea face pasul la Gaziantep. 

Multiplul campion al României l-a urmat pe Marius Şumudică la mai multe echipe de-a lungul carierei şi chiar i-a fost fidel atunci când Nelu Varga l-a dat afară pe antrenor de la CFR Cluj. 

În august 2021, doar Giedrius Arlauskis şi Mario Camora s-au împotrivit plecării lui Marius Şumudică din Gruia, iar într-un final portarul a fost îndepărtat de conducere. 

Acum, Marius Şumudică se pregăteşte să-l răsplătească şi să-i ofere un contract la Gaziantep, conform sursei citate. Portarul ar fi primul transfer pe care antrenorul român l-a cerut conducerii, pentru a salva echipa de la retrogradare. 

Giedrius Arlauskis a avut un salariu uriaş la CFR Cluj

Giedrius Arlauskis a primit dreptate în procesul contra lui CFR Cluj şi campioana României a fost astfel obligată să-i achite clauza de reziliere, care a fost de 500.000 de euro.

La începutul acestui an, pe fondul sancţiunilor impuse de UEFA pentru datorii, CFR Cluj a fost obligată să-i achite banii lui Giedrius Arlauskis.

”Nu ştiu în ce măsură am voie să vorbesc despre sume. Oricum, s-a plătit o sumă foarte, foarte mare pentru a se rezilia, din cauza faptului că, din punctul meu de vedere, a avut un contract exagerat de mare”, a spus Cristi Balaj la Orange Sport, pe 24 februarie 2023.

Afla mai multe despre: giedrius arlauskismarius sumudicagaziantepmarius sumudica gaziantep 

viewscnt
Articole similare