Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a aflat ce s-a întâmplat cu fotbalistul FCSB aflat în pragul retragerii la 25 de ani! E decizia finală după perioada de chin

Gigi Becali a aflat ce s-a întâmplat cu fotbalistul FCSB aflat în pragul retragerii la 25 de ani! E decizia finală după perioada de chin

FCSB

Comentarii

FCSB şi-a recuperat mai mulţi fotbalişti pentru noul an, iar cea mai importantă revenire este cea a lui Florinel Coman. Antrenorul Toni Petrea a primit şi veşti de ultim moment, despre fotbalistul în privinţa căruia au apărut informaţii că s-ar putea retrage la 25 de ani.

Ce se întâmplă cu Ionuţ Panţîru după anunţul că s-ar putea retrage la 25 de ani

În această săptămână, fotbaliştii de la FCSB s-au reunit şi au efectuat vizita medicală la INMS. Din lot au lipsit Paulo Vinicius, a cărui situaţie a fost lămurită de Mihai Stoica după zvonurile apărute, şi Constantin Budescu, cel care s-a despărţit amiabil de clubul din Berceni. 

În următoarea perioadă, în lot va reveni şi unul dintre fotbaliştii apreciaţi de Gigi Becali. 

Expertul Telekom Sport, Mihai Stoica, a oferit informaţii importante despre fundaşul stânga Ionuţ Panţîru. În octombrie 2021, s-a pus problema ca apărătorul lateral sosit de la Poli Iaşi să se retragă din fotbal, din cauza accidentărilor succesive şi grave pe care le-a suferit în ultima perioadă. 

Totuşi, situaţia jucătorului s-a îmbunătăţit. El a suferit o intervenţie medicală şi poate juca în play-off pentru FCSB

"Panţîru mai are cam două luni până face antrenamente cu echipa. Mai poate juca, doar că a fost nevoie de încă o intervenţie, pentru că a avut o accidentare ciudată", a declarat Mihai Stoica pentru Telekom Sport. 

Ionuţ Panţîru a fost accidentat de colegul său de la FCSB, Adrian Şut, în play-off-ul sezonului trecut, şi pare că a scăpat de emoţii în privinţa finalului carierei, la doar 25 de ani. 

Venit în 2019 din Moldova, fundaşul central a jucat în 57 de meciuri, a marcat de două ori şi a pasat decisiv de şapte ori. 

"Pe Panţîru o să-l vedeţi de acum în teren, pentru că ne aduce bucurie şi baftă. Nu mă interesează nimica, el va fi titular. Să facă antrenorul ce vrea, să-i găsească loc în echipă, ăsta e ordinul", spunea Gigi Becali în urmă cu aproximativ un an, după o victorie a echipei sale cu FC Botoşani, scor 2-1. 

Pentru Telekom Sport, MM Stoica a susţinut că atacantul Claudiu Keşeru poate avea aşteptări că va intra în echipă, deşi a fost condamnat de Gigi Becali. De asemenea, oficialul FCSB a anunţat că un junior l-a impresionat, după ce a fost luat în lotul echipei antrenate de Toni Petrea. 

Afla mai multe despre: ionut pantirufcsbretragere fcsbionut pantiru accidentareionut pantiru gigi becaliionut pantiru mihai stoicagigi becalimm stoica 

viewscnt
Articole similare