Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a ajuns celebru şi peste graniţe! ”Toate ziarele şi toate televiziunile de aici vorbeau despre el!” Cu ce i-a impresionat patronul FCSB

Gigi Becali a ajuns celebru şi peste graniţe! ”Toate ziarele şi toate televiziunile de aici vorbeau despre el!” Cu ce i-a impresionat patronul FCSBgalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a ajuns celebru chiar şi în Serbia.

Fostul fotbalist sârb de la FCSB, Novak Martinovic, s-a retras din actvitate şi a vorbit despre popularitatea lui Gigi Becali care se întinde şi dincolo de graniţele României. Novak Martinovic a purat tricoul FCSB-ului în perioada iulie 2010 – ianuarie 2013 şi a dezvăluit că a auzit de Gigi Becali înainte de a ajunge la echipa latifundiarului din Pipera. 

Jucătorul sârb a fost foarte apreciat de fanii FCSB-ului datorită devotamentului şi spiritului de luptă pe care l-a arătat pe teren. Acum, Martinovic a dezvăluit că Gigi Becali apărea des în presa din Serbia pentru extravaganţele sale. 

”Toate ziarele şi toate televiziunile de aici vorbeau despre el!” 

”Am ştiut de Gigi Becali de când eram în Serbia. Ştie şi lumea din Serbia de el că e extravagant. Toate ziarele şi toate televiziunile vorbeau despre Gigi Becali. A fost foarte corect faţă de mine. Primele şase luni au fost foarte grele. Se spunea că aş putea să plec. Am dat totul la antrenamente”, a spus Novak Martinovic, potrivit Antena Sport.

În vara lui 2010, FCSB îi plătea lui Pandurii Târgu-Jiu 250.000 de euro în schimbul semnăturii sale. De asemenea, el a câştigat alături de FCSB titlul şi Cupa României, iar în tricoul echipei Steaua Roşie Belgrad a cucerit titlul. 

Pentru FCSB, jucătorul sârb a evoluat în 32 de meciuri de Liga 1. 

Afla mai multe despre: fcsb-gigi becali-martinovic 

viewscnt
Articole similare