Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a anunţat ce se întâmplă cu Florin Talpan într-o lună: "100%!" | EXCLUSIV

Gigi Becali a anunţat ce se întâmplă cu Florin Talpan într-o lună: "100%!" | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

A început să-i revină zâmbetul pe buze patronului de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), după ultimele declaraţii ale prim-ministrului Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu a trimis Corpul de control la Clubului Sportiv al Armatei Steaua pentru a investiga situaţia creată în jurul stadionului ”Steaua”.

Marcel Ciolacu, mesaj pentru Florin Talpan: ”Oamenii de sport au dreptul să vorbească”

Corupul de Control a mers şi a verificat o serie de documente, pentru a înţelege exact de ce CSA Steaua şi FCSB nu au ajuns la o înţelegere cu privire la închirierea stadionului ”Steaua” pentru derby-ul cu Dinamo.

În acelaşi timp, Marcel Ciolacu i-a transmis un mesaj clar şi juristului Florin Talpan, cel mai înverşunat adversar al celor de la FCSB.

Nu cunosc detalii, de aceea am crezut că este oportun să meargă Corpul de Control al primului ministru ca să vă pot răspunde aplicat la întrebări. (…) Cred că am fost suficient de clar. Domnul Covaliu, doamna Lipă se pot mândri cu medaliile pe care le au la gât.

Când tu nu ai nicio performanţă sportivă şi să te implici, să strici lucruri din ambiţii personale, vă anunţ că nu voi permite, nu domnului Talpan, nimănui cât timp sunt prim-ministru să facă acest lucru. Oamenii de sport au dreptul să vorbească”, a declarat, vineri, Marcel Ciolacu.

Gigi Becali, despre Florin Talpan: ”E gata! La revedere”

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, este sigur că Florin Talpan are zilele numărate la CSA Steaua. Refuzul necontenit cu privire la închirierea stadionului către FCSB pare să-i fi fost fatal juristului de la CSA.

Gigi Becali crede că în aproximativ o lună Florin Talpan va fi istorie pentru Clubul Sportiv al Armatei.

Îl dă afară pe Talpan, e gata, la revedere. E ce am înţeles eu. Într-o lună de zile nu va mai fi, cred că acum se fac procedurile. Prim-ministrul e informat de toate instituţiile statului şi Corpul de Control probabil că va cere...

Sunt oameni acolo care vor spune că n-au nicio vină, că le e frică acum. Se va face o investigaţie şi vor plăti, cred că vor pleca de acolo două, trei persoane. Talpan pleacă 100%. Să vedem, că nu ştiu cât de puternică e persoana care-l susţine. Pe linie militară serviciile au putere mare. Ori e inconştienţă sau cineva din spate, care zice că răspunde”, a declarat Gigi Becali pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: gigi becaliflorin talpanmarcel ciolacu 

viewscnt
Articole similare