You are here:

Gigi Becali a anunţat marele transfer la FCSB. Revenire de marcă pentru campioana României: "Semnează acum, îi dau 29 de mii de euro pe lună"

Gigi Becali a anunţat marele transfer la FCSB. Revenire de marcă pentru campioana României: "Semnează acum, îi dau 29 de mii de euro pe lună"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a dezvăluit că Florin Tănase va semna cu FCSB. Atacantul va avea un salariu lunar de 29 de mii de euro.

"Eu ce am făcut, am făcut. Uite, acum semnează şi Tănase. Semnează, gata! Acum e la semnătură. Ştii care e treaba? Ei sunt vaccinaţi, noi nu. Puterea noastră e mai puternică decât puterea lor (n.r. Sparta Praga). 

Cu Tănase, i-am zis! Câştig bani, câştigi bani. Deci îi dau bani din premiere, înţelegi? Asta i-am zis. Am făcut un contract ca să câştige bani. Mă calific în Liga Campionilor, îţi dau ţie bani, câştigi bani.

Îi dau pe lună 29.000 de euro, 350.000 de euro pe an. Va avea bonusuri mari, îţi dai seama, dar nu vreau să le spun. Nu trebuie să le spun. Eu nu i-am dat un salariu foarte mare ca să fie apropiat" , a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Transferat de FCSB, de la FC Viitorul, în august 2016, cu 1,5 milioane de euro, Florin Tănase a marcat 83 de goluri şi a oferit 41 de pase decisive în cele 228 de meciuri jucate pentru gruparea roş-albastră.

Atacantul a plecat, după patru sezoane, la Al Jazira, în Emiratele Arabe Unite, în schimbul sumei de 3 milioane de euro, însă a dezamăgit şi, după doar un an, a semnat cu Al Okhdood, din Arabia Saudită. Rămas liber de contract, Florin Tănase se întoarce acum la FCSB.

  • 3 milioane de euro valorează Florin Tănase, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare