Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a băgat mâna adânc în buzunar pentru un jucător de la FCSB! Cine este ”norocosul” căruia i s-a dublat salariul: ”Da!”

Gigi Becali a băgat mâna adânc în buzunar pentru un jucător de la FCSB! Cine este ”norocosul” căruia i s-a dublat salariul: ”Da!”

Superliga

Comentarii

FCSB face paşi mari către primul titlul de campioană după o secetă de nouă ani, iar rivalele liderului par deja resemnate în privinţa primului loc. Gigi Becali este mai mulţumit ca niciodată de randamentul echipei sale şi a dezvăluit cine sunt ultimii doi jucători cărora le-a mărit salariul.

Revenit la începutul sezonului după împrumutul de la Mioveni, Mihai Lixandru a impresionat pe toată lumea prin evoluţiile sale.

Tânărul mijlocaş a început stagiunea din postura de rezervă, însă odată cu scurgerea etapelor a devenit un jucător indispensabil pentru ”11-le” lui Charalambous, iar evoluţiile sale bune au fost apreciate de Gigi Becali.

Gigi Becali a început să mărească salariile de la FCSB ! Cine este jucătorul care încasează dublu faţă de începutul sezononului

În acest moment, după spusele lui Becali, Lixandru câştigă în jur de 12-15.000 de euro, după ce la începutul sezonului încasa 6.000 de euro. 

Nu doar Lixandru, ci şi Joyskim Dawa a primit o mărire importantă. Fundaşul camerunez a fost recompensat cu un plus de 3.000 la salariu, de la 12, la 15.000 de euro.

”Lui Dawa i-am mărit contractul, da, avea 12.000 şi acum parcă are 15.000, nu mai ţin minte.   Lixandru avea 6000  de euro (n.r. salariu) şi eu i-am făcut 10.000 acum şase luni, şi acum am zis, după meciurile astea: <<Chemaţi-l pe Lixandru să-i mărim, 12000-15000 de euro>>  Păi, bă, dacă sunt jucători de bază, dă-mi şi mie aproape cât jucătorii de bază”, a spus Gigi Becali, la Prima Sport.

În acest sezon, Mihai Lixandru a bifat 31 de meciuri în toate competiţiile şi a marcat un gol. Cota sa de piaţă este estimată de Transfermarkt la 700.000 de euro.

Afla mai multe despre: superligafcsbgigi becalidawalixandru 

viewscnt
Articole similare