Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a confirmat noul contract al lui Florin Tănase la FCSB: "A semnat acum cinci zile!". Clauză specială şi salariu uriaş

Gigi Becali a confirmat noul contract al lui Florin Tănase la FCSB: "A semnat acum cinci zile!". Clauză specială şi salariu uriaş

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (63 de ani), patronul FCSB, a confirmat că Florin Tănase (26 de ani) şi-a prelungit contractul cu FCSB pe încă patru ani. Omul de afaceri a confirmat şi salariul uriaş pe care i l-a trecut în noul contract, de 30.000 de euro pe lună, dar şi o clauză specială pe care o are decarul roş-albaştrilor.

Gigi Becali a confirmat: Florin Tănase a semnat un nou contract cu FCSB până în 2025!

Florin Tănase a fost golgheterul Ligii 1 în sezonul trecut de Liga 1, cu 24 de goluri, dar nu a reuşit să facă pasul spre o echipă din străinătate din cauza pretenţiilor lui Gigi Becali. Ca să-l răsplătească, Becali i-a propus un nou contract, cu un salariu mărit: 30.000 de euro pe lună.

Becali s-a înţeles cu Tănase şi l-a convins să nu mai plece în străinătate. Pe lângă salariu, Becali i-a trecut în contract şi o primă de calificare în grupele Ligii Campionilor. Latifundiarul din Pipera i-a promis 300.000 de euro lui Tănase, primă, dacă FCSB va ajunge "la masa bogaţilor".

"Tănase a prelungit contractul acum cinci zile, a semant pe patru ani. I-am făcut 30.000 de euro pe lună şi i-am făcut primă de Liga Campionilor de 300.000 de euro. Dacă ne calificăm în grupe îi fac 40.000 pe lună, 50.000. Ce să cauţi tu, tată, să te duci în Turcia, în Arabia? Stai, mă tată, în ţara ta, cu familia ta. Tănase nu pierde mingea, vreau mai repede jocul, el nu pierde niciodată mingea, driblează. Are un stil, nu pierde mingea. De aia ţin la el şi nu l-am schimbat niciodată pe Tănase. L-am schimbat eu vreodată?", a spus Gigi Becali, la Pro X.

Gigi Becali a cerut cinci milioane de euro în schimbul lui Tănase după sezonul excelent al decarului FCSB, cu 24 de goluri marcate. Niciun club din Europa nu s-a ridicat la nivelul pretenţiilor omului de afaceri. Giovanni Becali, agentul lui Tănase, a dezvăluit la Telekom Sport că preţul maximum oferit pentru Tănase a fost de 3,8 milioane de euro.

Afla mai multe despre: gigi becaliflorin tanasecontractsalariufcsb 

viewscnt
Articole similare