Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a dat lovitura: încasează 13.000.000 de euro. ”Vin banii în România!”

Gigi Becali a dat lovitura: încasează 13.000.000 de euro. ”Vin banii în România!”

Diverse

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), se pregăteşte de o nouă lovitură financiară de proporţii.

Gigi Becali a anunţat că a vândut fabrica de armament de la Drăgăşani, însă nu-şi poate primi banii dintr-un motiv pueril.

Gigi Becali aşteaptă 13.000.000 de euro

Birocraţia din România este cea care îi dă mari bătăi de cap lui Gigi Becali. Se pare că din cauza unei foi, unui simplu aviz, Gigi Becali nu poate perfecta tranzacţia pe care a realizat-o cu americanii: fabrica de armament, în schimbul a 13.000.000 de euro.

Consiliul Concurenţei tot evită să trimită avizul, pe motiv că trebuie o verificare amănunţuite, nu cumva ca fabrica să intre pe mâna ruşilor. Gigi Becali a dat asigurări că nu poate fi vorba despre aşa ceva, iar înţelegerea pe care a realizat-o este cu americanii.

Am vândut Fabrica de Armament. Am trimis la Consiliul Concurenţei, o hârtie banală, să dea americanii, 13 milioane de euro, mă tot plimbă.

Am luat avansul şi mi-au zis oamenii că mai au nevoie de Consiliul Concurenţei. Aştept să iau banii de luni de zile, nu pot să iau banii din cauza unei hârtii banale.

L-am sunat pe Chiriţoiu (Bogdan Chiriţoiu, preşedintele Consiliului Concurenţei). Vreau să iau banii, vin în România banii. Ajutaţi-mă! Ce să vadă Serviciile Secrete, că nu e vorba de ruşi. Cam doarme lumea”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

În urmă cu câţiva ani, Gigi Becali a mai dorit să vândă fabrica de armament de la Drăgăşani şi cerea aproxiamtiv 10.000.000 de euro în schimbul său, fără succes, însă.

Afla mai multe despre: gigi becaliuzina mecanica dragasanirusiasua 

viewscnt
Articole similare