Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a descoperit un nou jucător: ”E cel mai bun din România!” De ce consideră că Dică ”a avut o idee genială”

Gigi Becali a descoperit un nou jucător: ”E cel mai bun din România!” De ce consideră că Dică ”a avut o idee genială”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali spune că se pregătea să-şi critice toţi jucătorii pentru evoluţia cu Sepsi, dar cele două goluri marcate pe finalul meciului i-au salvat. Patronul FCSB a ţinut să laude şi prestaţia lui Junior Morais pe postul de fundaş central.

Nicolae Dică a trimis cu Sepsi o echipă formată din multe rezerve şi vicecampionii României s-au chinuit până au reuşit să marcheze primul gol. Acesta a venit târziu, în minutul 81, când Gnohere a marcat din penalty. Ulterior, Florinel Coman a stabilit scorul final, în minutul 85, dintr-o lovitură liberă. Becali spune că n-a fost deloc mulţumit de echipă până la momentul primului gol.

”Până în minutul 70, n-am dat niciun şut la poartă. N-ai ce să le spui pentru că în ultimele minute ne-am distrat cu apărarea lor. Atrag totuşi atenţia! N-ai voie să dai primul şut pe poartă în minutul 70. Erau pregătiţi toţi pentru critici, fiecare pe rând, dar acum nu pot fi cârcotaş”, a declarat Gigi Becali.

Patronul FCSB-ului a lăudat, în schimb, prestaţia lui Junior Morais, care în premieră a jucat pe postul de fundaş central: ”Azi, nu ştiam că avem fundaş central. Dar Junior Morais a jucat foarte bine, e cel mai bun fundaş central din România. E mai bun decât Momcilovic pe postul de fundaş central. A fost decizia lui Dică să joace acolo cu Junior Morais.A avut o idee genială”.

Afla mai multe despre: gigi becalisepsifcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare