Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a dezvăluit marele secret al lui Florinel Coman: "Acesta e mental coach-ul lui. Are faţă de şmecheraş, dar nu e"

Gigi Becali a dezvăluit marele secret al lui Florinel Coman: "Acesta e mental coach-ul lui. Are faţă de şmecheraş, dar nu e"

FCSB

Comentarii

Florinel Coman este unul dintre cei mai în formă jucători din lotul celor de la FCSB, iar în acest sezon din Liga I a reuşit deja şapte pase decisive şi şapte goluri în cele 14 meciuri jucate.

Chiar şi în partida de marţi seara, cu Poli Iaşi, Florinel Coman a fost decisiv pentru FCSB. Mijlocaşul de 21 de ani a pasat la golul victoriei marcat de Dennis Man în minutul 90+2.

"Mental coach-ul lui e când Ronaldo îşi ridică tricoul şi îşi arată muşchii. I-am spus şi eu să ia poziţia lui Ronaldo când bate loviturile libere, dar să nu dea pasă la portar. Că atunci nu mai eşti Ronaldo. Dă tare, mai bine dai peste decât să dai pasă la portar. Acum el dă pasă la portar. El singur se montează, ştie că are valoare şi e şi băiat deştept.

Are viaţă sportivă adevărată, are faţa aia mai de şmecheraş, dar nu e. I-a spus lumea că dacă se antrenează şi are muşchi, nu mai cade din picioare. Are putere acum şi poate să stea pe picioare. Are valoare şi şi-a dat seama că poate să facă milioane de euro din fotbal. Nu are niciun mental coach. Coman  va fi primul mare transfer din această echipă, nu Dennis Man" , a declarat Gigi Becali la Pro X.

  • 3,5 milioane de euro este cota lui Florinel Coman pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: florinel comanfscbsteaua 

viewscnt
Articole similare