You are here:

Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care l-a ratat pe Mircea Lucescu! De ce nu a semnat în trecut cu FCSB

Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care l-a ratat pe Mircea Lucescu! De ce nu a semnat în trecut cu FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a dezvăluit că l-a dorit pe Mircea Lucescu în trecut la FCSB, dar mutarea a picat din cauza aspectelor financiare.

Gigi Becali a explicat de ce a picat înţelegerea cu Mircea Lucescu

Patronul de la FCSB a dezvăluit că îi era ruşine să-i propună un salariu de 500.000 euro unui antrenor atât de mare cum este Mircea Lucescu.

Pe de altă parte, Gigi Becali a recunoscut că nu putea nici să îi ofere lui „Il Luce” 1.000.000 de euro, mai ales că era o perioadă de criză atunci când au discutat cei doi despre o eventuală colaborare.

„(n.r. De ce nu aţi reuşit să îl aduceţi pe Mircea Lucescu la FCSB?) Mie mi-a fost jenă să îi propun un contract. Era o vreme cam de criză la vremea aia. Mi-a fost jenă. Ce trebuia să îi spun… un milion, nu? Eram aşa, între ciocan şi nicovală. Era un antrenor scump, nu poţi să îi propui lui Lucescu 500.000.

Asta a fost. Îl tatonam… eu vorbeam cu el, dar aşteptam să spună el: ‘Băi, Gigi, mie nu îmi trebuie mulţi bani de la tine!’. Asta aşteptam, dar nu mi-a spus. Mie mi-a fost jenă să îi propun un contract de 5-600.000. Aşa a fost situaţia atunci”, a spus Gigi Becali, la palat.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalimircea lucescu 

viewscnt
Articole similare