Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a dezvăluit pe ce stadion va evolua FCSB! ”Putem juca acolo în februarie!”

Gigi Becali a dezvăluit pe ce stadion va evolua FCSB! ”Putem juca acolo în februarie!”

FCSB

Comentarii

FCSB joacă în prezent meciurile de acasă pe Arena Naţională, dar Gigi Becali încearcă să mute echipa pe o altă arenă din Bucureşti.

Considerat casa rugby-ului românesc, noul stadion Arcul de Triumf a fost gata în urmă cu un an. Rugby-ul a rămas sportul care va avea prioritate pe noua arenă, dar ea a fost construită să fie închiriată şi pentru alte sporturi.

Aici s-ar putea muta FCSB, care în continuare are mari probleme cu meciurile de acasă atunci când Arena Naţională se închide din diverse motive. Cei de la FCSB au depus mai multe cereri să-şi dispute meciurile pe Arcul de Triumf, în măsura în care programul meciurilor de rugby o permite, iar acum, Gigi Becali are asigurări că va putea juca pe noua arenă din Bucureşti începând din luna februarie. 

În ultimii ani, FCSB a fost astfel nevoită să-şi joace meciurile de pe teren propriu la Piteşti, Giurgiu sau Buzău. Acum sunt şanse foarte mari ca această situaţie să se schimbe.

 ”Putem juca acolo în februarie!”

”Avem promisiuni de la minsitru că putem juca la arena de la Arcul de Triumf din februarie. Da, da. De la ministrul Tineretului. Faci stadioane, nu joci pe ele. Faci stadion în Ghencea, dar nu joci. Joacă echipa amatoare. Cât de curând va da instanţa hotărâre că e echipă amatoare.

Joacă echipa pentru armată, iar echipa care aduce milioane din Europa nu are unde să joace. Anomalii, invidii, după Revoluţie au crescut unii şi au făcut şi n-au făcut. Eu n-am făcut. E invidie, răutate. Eu am stat la televizor, ei erau la stadion”, a spus Gigi Becali, la PRO X. 

Afla mai multe despre: fcsb-gigi becali-arcul de triumf 

viewscnt
Articole similare