You are here:

Gigi Becali a dezvăluit punctul slab al lui Florinel Coman: „Îi este frică de asta!”

Gigi Becali a dezvăluit punctul slab al lui Florinel Coman: „Îi este frică de asta!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a comentat evoluţiile lui Florinel Coman de la echipa naţională.

Gigi Becali a dezvăluit punctul slab al lui Florinel Coman: „Îi este frică de asta!”

Patronul FCSB a fost mulţumit per total de jocul fotbalistului de la echipa sa, dar crede că extrema joacă cu o oarecare reţinere din cauza faptului că îi este teamă să nu fie schimbat de selecţionerul Edi Iordănescu.

„Florinel nu a fost extraordinar, dar a fost bun. A scos un 11 metri. Lui îi este teamă să nu greşească, să nu îl schimbe. El nu mai încearcă unul contra unul, aia e calitatea lui.

Eu asta cred, că îi este frică să nu piardă naţionala, şi atunci face tot ce îi spune Edi”, a fost reacţia patronului de la FCSB, Gigi Becali, potrivit Fanatik.

  • 3,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florinel Coman, potrivit Transfermarkt.com

Becali e foarte liniştit înainte de Farul - FCSB: „Nu mai e aia din sezonul trecut! A scos Hagi tot untul din ei”

Gigi Becali a prefaţat duelul dintre FCSB şi Farul Constanţa, programat duminică, de la 21:45.

Patronul FCSB nu are nicio emoţie înainte de meciul direct, fiind de părere că e o diferenţă uriaşă între echipa „marinarilor” din sezonul precedent şi cea din sezonul actual.

„Păi ce să facem? Noi dacă nu batem pe Farul ce facem?! Nu ştiu cine e! Că e Farul, că e CFR, că e cutare, eu trebuie să-i bat! Asta dacă vreau să fiu numărul unu! Nu?! 

Bă, tată, aşa a fost să fie în sezonul trecut, dar nu mai e Farul aia de atunci! Nu mai este aia de atunci! A scos mult unt Hagi! Cât unt să aibă laptele? Că are şi el unt. Scoţi şi dup-aia cât rămâne? Mai ales că nu mai e nici Alibec.

Nu mai este Farul care a fost. Şi nu că o subestimez pe Farul. Şi cu Craiova când am jucat cu ei am zis că trebuie să batem. Deci cum e Craiova e şi Farul, cum e şi Farul e şi CFR Cluj. Pe mine mă interesează să-i batem.

Gică nu spune aşa? Trebuie să fim noi, să câştigăm. M-am luat şi eu după el! Trebuie să-i batem pe Farul şi gata”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: gigi becaliflorinel comanechipa nationalafcsb 

viewscnt
Articole similare