Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a făcut anunţul în legătură cu transferul lui Juan Bauza de la FC U Craiova: ”Eu nu zic că băiatul nu face de la 1 milion de euro în sus!”

Gigi Becali a făcut anunţul în legătură cu transferul lui Juan Bauza de la FC U Craiova: ”Eu nu zic că băiatul nu face de la 1 milion de euro în sus!”

FCSB

Comentarii

Becali a vorbit despre transferul lui Juan Bauza la FCSB.

După transferul lui Florin Tănase în Emiratele Arabe Unite, Gigi Becali a plătit 1.7 milioane de euro pentru David Miculescu şi poate scoate până la 250.000 de euro pentru Bogdan Rusu. 

Ulterior, patronul a recunoscut că ar fi interesat de Juan Bauza, mijlocaşul argentinian al celor de la FC U Craiova 1948. Chiar şi Nicolae Dică a recunoscut că îl place pe jucătorul argentinian legitimat la FC U Cariova 1948. 

Gigi Becali a vorbit despre posibilitatea de a-l transfera pe Juan Bauza. Becali a recunoscut că îl place pe mijlocaşul argentinian, dar a recunoscut că îi va fi greu să îl cumpere, deoarece nu mai are o relaţie bună cu Adrian Mititelu. 

”Eu nu zic că băiatul nu face de la 1 milion de euro în sus!”

”Tată, am zis şi eu aşa de ochii lumii, că nu vreau să spun despre ce jucător este vorba la conferinţa aia de presă, că mi-l atacă aia de la CFR cu vreo ofertă. Nu e adevărat! Staţi liniştiţi că dacă vreau eu să iau vreun jucător nu are cum să îmi ia mie CFR-ul. Aţi văzut cu Dawa, nu? Pac! I l-am luat ălora de sub nas.

Dar la Bauza este o altă chestie. Eu nu zic că băiatul nu face de la 1 milion de euro în sus, face că e bun. Dar indiferent de preţ nu mi-l dă mie Mititelu. I s-a pus pata pe mine şi nu vrea ăla să mai facă afaceri cu mine.

Nu îmi dă mie Mititelu jucători că omul vrea iar să îşi facă echipă bună. Bauza e unul dintre cei mai buni mijlocaşi ofensivi din Liga 1. Şi ăştia ai mei din club îl plac, dar acum am văzut că el s-a accidentat şi oricum e greu să îl transfer de la Mititelu. A avut noroc că l-a ochit el primul”, a spus Gigi Becali, la ProSport.

Afla mai multe despre: fcsb-becali-bauza 

viewscnt
Articole similare