You are here:

Gigi Becali a făcut tactica, chiar din avion "I-am luat pe rând pe jucători, cum erau, stânga - dreapta. Nu trebuia să îi cert? Că să ştie de frică"

Gigi Becali a făcut tactica, chiar din avion "I-am luat pe rând pe jucători, cum erau, stânga - dreapta. Nu trebuia să îi cert? Că să ştie de frică"

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a decis să renunţe la practica de a anunţa dinainte echipa de start, explicând că Răzvan Lucescu (PAOK) are o experienţă superioară faţă de Marius Şumudică (Rapid) şi Costel Gâlcă (Universitatea Craiova). Cu toate acestea, el a dezvăluit câteva dintre conversaţiile purtate cu fotbaliştii săi pe traseul Bucureşti - Salonic.

Gigi Becali a călătorit cu FCSB la Salonic pentru confruntarea de joi seară cu PAOK, programată pentru ora 22:00, în etapa a doua din noul format al grupelor Europa League.

După ce avionul a aterizat la aeroportul "Makedonia", patronul clubului a fost primul care a ieşit din aeronavă, avansând rapid spre hotel. Acesta a ales un loc de cazare deosebit, situat în apropiere, unde a ajuns înaintea întregii echipe, demonstrându-şi astfel dedicaţia faţă de grup.

Gigi Becali a aterizat la Salonic şi a dezvăluit ce le-a transmis jucătorilor în avion: ”I-am luat pe rând”

„I-am luat pe rând pe jucători, cum erau, stânga - dreapta. Nu trebuia să îi cert? Că să ştie de frică. Şut? Nu am ce să îţi spun. Radunovic? Nu am ce să îţi spun, Lixandru, nu am ce să îţi spun, pentru că nu greşesc. Ceilalţi...

I-am spus lui Baba, lui Malcom i-am zis: „Tu eşti mare fotbalist, dar nu atât de mare să primeşti mingea în centru".

La fel şi Olaru. În centru nu ai voie să pierzi mingea, asta am învăţat şi eu din fotbal. Dacă sunt în spate, cum primesc? Vine şi îţi ia mingea şi e gol! Acolo primesc mingea jucători de 100-200 de milioane de euro, care ştiu că pasează din prima când primesc.

(...) Una e să joci în România şi să îi zici echipa lui Şumudică sau Gâlcă şi alta e când i-o spui lui Răzvan Lucescu. Lui nu trebuie să i-o spui, că dacă i-o spui, apoi găseşte şmecherii. Şi atunci lui nu i-o spunem", a declarat patronul campioanei României.

Mircea Lucescu urmează să ajungă la Salonic. acolo unde va urmări o partidă specială pentru el, având în vedere că fiul său va fi rivalul campioanei României.

„Nu l-am invitat pe Mircea Lucescu. O să fie acolo probabil, o să stea cu noi mă gândesc. Ţine cu băiatul lui..."

PAOK e favorita acestei partide, dar să speram că câştigătoarea titlului poate face o figura frumoasa şi să se întoarcă în Romania cu un rezultat pozitiv”, a adăugat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbeuropa leaguepaok salonicmircea lucescu 

viewscnt
Articole similare