Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a fost considerat nebun după ce l-a dat afară! Acum, fotbalistul se luptă la retrogradare

Gigi Becali a fost considerat nebun după ce l-a dat afară! Acum, fotbalistul se luptă la retrogradare

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a renunţat vara trecută la Joonas Tamm (31 de ani), stopper-ul estonian nereuşind să intre în graţiile patronului de la FCSB.

Gigi Becali a fost considerat nebun după ce l-a dat afară! Acum, fotbalistul se luptă la retrogradare

Deşi a avut evoluţii solide în multe meciuri pentru FCSB, Joonas Tamm nu l-a impresionat pe Gigi Becali, iar patronul vicecampionilor l-a pus pe liber pe estonian. Imediat după, Tamm şi-a găsit angajament în Bulgaria, la Botev Plovdiv.

Pretenţiile de la Botev sunt total diferite însă de ce a întâlnit Tamm la FCSB. Dacă în România obiectivul era clar titlul de campion, în Bulgaria fundaşul se luptă pentru evitarea retrogradării. După 13 etape, formaţia jucătorului estonian se află pe locul 12, cu doar 12 puncte.

În locul lui Tamm, FCSB i-a adus pe Vlad Chiricheş şi Siyabonga Ngezana, iar în startul de sezon s-au bazat chiar şi pe Denis Haruţ, alături de titularul consacrat Dawa. Lucrurile au mers bine pentru FCSB, care este lider în Superliga României după 12 meciuri.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Joonas Tamm, conform Transfermarkt.com

Thomas Neubert a numit jucătorii de la FCSB care îl impresionează cel mai mult la antrenamente: „Extraordinari!” | EXCLUSIV

Thomas Neubert, preparatorul fizic de la FCSB, a vorbit despre jucătorii care reuşesc să-l impresioneze la antrenamente.

Germanul a vorbit şi despre anii precedenţi, amintind alţi fotbalişti care i-au rămas în minte din perioada de glorie a FCSB-ului în cupele europene. Neubert i-a numit pe Lukasz Szukala, Iasmin Latovlevici şi Florin Gardoş din trecutul recent al FCSB-ului. În ceea ce priveşte prezentul, jucătorii menţionaţi au fost Florinel Coman şi Andrea Compagno.

„Eu am fost foarte impresionat de Szukala, de Latovlevici, de Gardoş de asemenea. Acum sunt impresionat de Florinel Coman şi de Andrea Compagno, extraordinari!”, a declarat Thomas Neubert pentru Orange Sport.

FCSB este lider în Superligă după 12 etape desfăşurate, având 29 de puncte şi golaveraj 25-11

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbjonaas tamm 

viewscnt
Articole similare